Beşiktaş - Galatasaray derbisi iddaa oranları netleşti! Favori takım...

18.10.2021 - 15:53 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 15:58

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Lig 10. hafta maçının iddaa oranları belli oldu. Derbinin iddaa oranlarına göre hangi takım favori? İşte yanıtı.

Beşiktaş - Galatasaray derbisi iddaa oranları netleşti! Favori takım...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesinde iddaa oranları belli oldu. Derbide hangi takım favori? Detaylar haberde...

İddaa'ya göre Beşiktaş derbide favori

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile Galatasaray, 25 Ekim Pazartesi günü saat 20:00'de karşılaşacak. Maç öncesinde siyah-beyazlılar favori olarak gösterildi. 

Derbi iddaa oranları

İddaa risk yönetimi tarafından belirlenen oranlarda Beşiktaş'a galibiyet oranı 2.05 verilirken, Galatasaray'ın galibiyet oranı ise 2.55 olarak belirlendi. Maçın beraberlik ihtimaline ise 3.10 oran verildi. 

Beşiktaş - Galatasaray derbisinde alt ve üst oranları

Bu arada derbide 2.5 gol altı oranı 1.84, üst oranı ise 1.60 olarak belirlendi. Yani iddaa'ya göre; futbolseverleri 90 dakikalığına dünyadan koparacak derbinin gollü geçmesi bekleniyor.

İki takımın da Avrupa maçı var

Hem Beşiktaş hem de Galatasaray hafta arasında Avrupa maçları oynayacak. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon ile karşılaşacak. Galatasaray ise Lokomotiv Moskova ile 3 puan mücadelesi verecek. 

Senin için hazırladığımız haberler