"Beşiktaş, galibiyet için gelen Porto'yu beraberliğe razı etti...""

21.11.2017 - 16:23 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 16:23

"Beşiktaş, galibiyet için gelen Porto'yu beraberliğe razı etti...""

Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Porto mücadelesini NTV Spor'da değerlendirdi.

1-1 biten ilk yarıyı yorumlayan Demirkol, "Beşiktaş'ın istediği oyun oynanmıyor. Birçok oyuncunun ve Şenol Hoca'nın hallerinden de anlıyorsun. Gökhan Gönül iyi değil. Sahanın en iyisi de Pepe diyebiliriz. Aboubakar, çok Pepe'nin üzerine oynayamıyor. Porto orta sahayı aldı, iyi çalışmışlar.

Şampiyonlar Ligi'nin fenomeni Cenk Tosun yine sahneye çıktı. Porto'nun önlem getirdiği oyunculardan Cenk, soldan çok enteresan şeyler yaptı. Normal bir santrfor orada o topa vurur. O pozisyonda yüzde 100'ünü yaptı. Moral de şimdi Beşiktaş'tan yana geçti." ifadelerini kullandı.

45-60 dakika arasına Beşiktaş harika oynadı. Hatta bu oyun galibiyet için gelen Porto'yu beraberliğe razı etti.

Beşiktaş'ta oyuncuların bu yükselen performansında 1 numaralı etken Şenol Güneş. Bugün istemediğimiz performansları gösteren oyuncular vardı ama onlar da oyundan düşmedi. Gökhan ilk yarı korkuttu ama ikinci yarı toparladı. 

Bugün en çok da hakemi kutlamak lazım galiba. Sanat eseri gibi mükemmel bir maç yönetti. Hiçbir pozisyonu tekrar izlememe gerek yok. Aklımda soru işareti kalmadı.

Cenk Tosun çok iyi oynuyor. Ancak bu agresif yanını ortaya çıkarmamalı. Onu izleyen birçok takım var ve bunlara da dikkat ediliyor.

Cenk Tosun etiketsiz oyunculardan. Bazı değerli ürünlerin etiketi olmaz. Cenk Tosun'un değeri biri gelip masaya parayı koyduğunda belli olacak.

Beşiktaş gruptan lider çıkarak bir ilki başardı. Çoğu kişiye göre kolay bir grup ama bana göre zor bir grup. Çok dengeli bir grup. Ancak bu grubun en iyi takımı Beşiktaş ve bu grubun en iyi oyuncusu Cenk Tosun. Beşiktaş bu grubu net bir şekilde domine etti.

Senin için hazırladığımız haberler