Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz için gelen teklifleri az buldu

25.04.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 10:29

Beşiktaş yönetimi kaleci Ersin Destanoğlu ile birlikte transferin gözdesi olan 20 yaşındaki milli sol beki Rıdvan Yılmaz'ın için gelen teklifleri yeterli bulmadı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz için gelen teklifleri az buldu

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş bu sezon ligde ve Avrupa'da hayal kırıklığı yaşasada Avrupa kulüplerinin siyah beyazlı takımın genç yerli futbolcularına olan ilgisi giderek artıyor.

Rıdvan için iki teklif geldi

Kaleci Ersin Destanoğlu ile birlikte Avrupa kulüplerinin en çok ilgilendiği isim olan Rıdvan Yılmaz için teklifler gelmeye başladı. İtalyan ekibi Torino ve Almanya'dan Eintracht Frankfurt genç yıldız için siyah beyazlı kulübe tekliflerini iletti.

3 milyon Euro ve sonraki satıştan pay

İki kulüpte 20 yaşındaki milli futbolcu için Beşiktaş'a 3 milyon Euro civarında bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay teklifinde bulundu. Ancak Beşiktaş bu teklifleri yeterli bulmadı.

Beşiktaş en az 7 milyon Euro istiyor

Siyah beyazlı yönetim altyapısından yetişen ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Rıdvan Yılmaz'ın transferinden en az 7 milyon Euro bonservis bedeli bekliyor.

İlgini Çekebilir
Maç kadrosundan çıkarıldı! Beşiktaş açıklama yaptı...
Habere Git

Ceyhun Kazancı sezon sonunu işaret etmişti

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı geçtiğimiz günlerde Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz'ın transfer durumlarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Ersin ve Rıdvan çok değerli 2 oyuncu. Avrupa takımlarından gelenler ve izleyenler oldu. Benimle kontağa geçenler de oldu ve resmi teklifler gelecektir ikisi için de. Hayali olan oyuncuların önünü açmak bizim boynumuzun borcu. Oyuncular burada oynayacaklar ve zamanı geldiğinde kulübe katkı sağlayarak gidecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Piyasa değerini 111 kat artırdı

2018 yılında piyasa değeri 50 bin Euro olan Rıdvan Yılmaz, her sezon kendisini geliştirmesi ve sergilediği başarılı performans ile pisaya değerini 111 kar artırarak 5,5 milyon Euro'ya çıkardı.

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Bu sezon siyah beyazlı formayla 30 maça çıkan 20 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırırken 4 kez de gol pası verdi. Milli Takımın tüm alt yaş kategorilerinde oynayan genç yıldız, 6 kez de A Milli Takım formasını terletme şansını yakaladı ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler