Beşiktaş Genel Kurulu'nda Yarış Var! Adaylar...

26.02.2022 - 14:44 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 14:58

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta mayıs ayında yapılacak Genel Kurul için adaylar çalışmalarına devam ediyor. Detaylar.

Beşiktaş Genel Kurulu'nda Yarış Var! Adaylar...

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş’ta Mayıs ayında yapılacak seçimli Genel Kurul'da şimdiye kadar Başkan Ahmet Nur Çebi dışında aday çıkmazken buna karşın divan ve diğer başkanlık seçimleri kıran kırana geçeceğe benziyor.  

Divan Başkanlığı için 2 aday

Divan Başkanlığı için şu anki görüntüde mevcut Başkan Tevfik Yamantürk‘ün yanı sıra eski başkan Yalçın Karadeniz yarışacak. 

Sicil Kurulu adayları

Sicil Kurulu için de halen başkanlık yapan Haluk Mete’nin yanı sıra İsmet Aydınlıoğlu‘dan sonra Hasan Özdağ da aday oldu.

Denetleme Kurulu için de Feyyaz Tuncel’in aday olup olmayacağı belli olmazken Gökhan Tiryaki ise aday olduğunu açıklamıştı.

"Arzu eden herkesin, aday olmasını istirham ediyorum"

Bilindiği üzere, Ahmet Nur Çebi, 13 Ocak'ta Vodafone Park'ta düzenlediği basın toplantısında mayıs ayında aday olacağını duyurmuştu. 


Çebi, açıklamasında karşısına başkanlığı arzu edenlerin de çıkmasını istediğini belirterek şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Mayıs ayında aday olacağım. Genel kurulun önüne çıkacağım, yaptıklarımın hesabını vereceğim. Başkanlığa aday olduğumu buradan açıklıyorum. Beşiktaş başkanlığına aday olmayı arzu eden herkesin, aday olmasını istirham ediyorum. Bu Beşiktaş için çok kıymetli ve değerlidir. Sadece, hani şu düğünlerde takılıyor ya beşi bir yerde... Beşi bir araya gelip de seçime öyle girmesinler. Her biri tek tek girecek, adaylığını koyacak, projesini açıklayacak. Biz de yapacağız. Bu Beşiktaş'ın değerini yukarıya çekecektir. Kazanırsam, böyle bir kulübün tekrar başkanı olmaktan da onur duymaya devam edeceğim. Adayım, devam ediyorum." 

İlgini Çekebilir
Olay açıklama: Trabzonspor, Arda Güler için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı!
Habere Git

"Ahmet Başkan varken ben yokum"

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ise, mayıs ayında yapılacak genel kurulda aday olmayı düşünmediğini açıklamıştı. Yamantürk, "Ahmet Başkan varken ben yokum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler