Beşiktaş' gözdağı: "Onları eleyeceğiz"

10.12.2020 - 15:13 | Son Güncellenme: 10.12.2020 - 15:13

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu, kupa için iddialı. Tarsus İdman Yurdu'nın 1 numaralı ismi, başkan Serhat Servet Dövenci eşleşmeyle ilgili konuştu. Dövenci, Beşiktaş'ı eleyeceklerine inanıyor.

Türkiye Kupasında 5. Eleme Turunda Beşiktaş'ın rakibi olan Tarsus İdman Yurdu, siyah-beyazlılara karşı sürpriz yapmak istiyor. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Serhat Servet Dövenci, Beşiktaş eşleşmesi hakkında konuştu.

"Takımımıza güveniyorum, Beşiktaş'ı eleyeceğiz"

Dövenci, “Türkiye Kupası'nda 5. Eleme turunda Beşiktaş rakibimiz oldu. Ülkemizin güzide kulübüyle karşılaşmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bizim için tarihi bir müsabaka olacak. Beşiktaş maçı oldukça zor geçeğine inanıyorum. Bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Beşiktaş’ı yenerek bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum, takımımıza güveniyorum. Tecrübeli Teknik Direktörümüz Ergün Penbe’nin liderliğinde, oyuncularımızın azmiyle bu müsabakada galip gelen olmak istiyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın her zaman büyük destek gördüklerini ifade eden Dövenci, “Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan bize her zaman her konuda desteğini esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Covid-19'a yakalanan ve hastalık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Dövenci, “Tüm dünyayı saran pandemi ne yazık ki, bizi yakaladı. Yakalandığım koronavirüs sürecince benden ilgisini esirgemeyen ve şifalı elleriyle sağlığıma kavuşturan tüm sağlık çalışanlarına ve dualarıyla bizi yalnız bırakmayan tüm sevenlerime, spor camiasına ve bütün halkıma teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte lütfen mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyalım” şeklinde konuştu.

Eşleşme tek maç üzerinden oynanacak

2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Tarsus İdman Yurdu, Beşiktaş ile deplasmanda 17 Aralık Perşembe günü karşı karşıya gelecek. Hatırlacağı üzere Türkiye Kupası formatı değişmiş ve maçların tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacağı duyurulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler