Beşiktaş, Guti ile uzun vadeli düşünüyor!

13.06.2018 - 12:10 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 09:11

Real Madrid U19 takımını çalıştıran Guti'nin Beşiktaş'a dönmesi gündemde. Siyah beyazlı ekibin onunla ilgili planları ise oldukça farklı.

Beşiktaş Yönetimi, yardımcı antrenör olarak takıma getirmek istediği Guti Hernandez’in, Şenol Güneş’in yanında yetişmesini ve gelecekte takımın başına geçmesini hedefliyor. Siyah-beyazlılar, Tamer Tuna’da da aynı düşünceyle yola çıkmış ama ayrılık yaşanmıştı

Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş’e yardımcı bulmak için çalışırken, bunun geleceğe dönük bir proje olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, gelecek teknik adamın, Güneş’in yerine oturabilecek kapasitede olması için çalışıyor.

Bu düşünce içerisinde olan siyah-beyazlılar, Guti Hernandez’in kapısını çaldı. Önceki gün hem bu iş hem de tatil için İspanya’ya giden Başkan Fikret Orman’ın, İspanyol teknik adamı getirmeye çalışacağı bildirildi. Güneş’in ekibinin yeterli olduğunu düşünen siyah - beyazlı yönetiminin tek amacının, böylesine tecrübeli bir teknik adamın yanında Guti’nin yetişmesi olduğu öğrenildi

Bu düşünceyle Tamer Tuna’yı getiren siyah-beyazlılar, Tuna’yı kalması için ikna edememişti. Kartal bu projeyi şimdi de Guti üzerinde uygulamaya çalışacak. İspanyol teknik adam dışında İlhan Mansız, Yusuf Şimşek ve Mustafa Doğan isimleri üzerinde duran yönetim, tüm yoğunluğunu Guti’ye verdi.

Beşiktaş’a bir gün mutlaka geri dönmek istediğini her fırsatta dile getiren İspanyol teknik adamın ise, bu teklife ne yanıt vereceği henüz soru işareti... Bu işin Real Madrid tarafını da düşünen Başkan Orman, gerekirse altyapıda görev yapan Guti için Real Madrid Yönetimi ile de görüşecek. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler