Erman Toroğlu'ndan Fikret Orman'a sert sözler: 'Beşiktaş çoraklaştı'

13.06.2020 - 22:02 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 22:02

Erman Toroğlu'ndan Fikret Orman'a sert sözler: 'Beşiktaş çoraklaştı'

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık olarak 3 ay sonra sahaya çıkan iki takımın mücadelesi nefes kesti. Mücadeleyi Antalyaspor 2-1'lik skorla kazandı!

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Beşiktaş - Antalyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

İlk yarı değerlendirmesi

Karşılaşmanın ilk yarısını Antalyaspor 2-0 önde kapatırken Toroğlu, "Beşiktaş'ın bir şey yapacak hali yok. Beşiktaş geliyor ama çok ağır geliyor, Antalyaspor kapanıyor. Antalyaspor ise çok çabuk çıkıyor ama Beşiktaş kapanmakta zorlanıyor. Antalya'nın geldiği her pozisyon tehlikeli. Böyle devam ederse fark da artar. Şu görüntüde Antalyaspor hata yapmazsa rahat çıkar. Beşiktaş hiçbir şey oynamıyor.

Beşiktaş'ın gelecek yılları düşünmesi onlara kazandırır. Yukarıdaki takımlar baktığında Beşiktaş'ın oraya girmesi zor bu kadroyla. Beşiktaş'ta yönetim ve Sergen Yalçın bundan sonraki 3-4 seneyi düşünüyorlar. Samet Aybaba'nın FEDA Sezonu gibi olacak." değerlendirmesinde bulundu.

'Beşiktaş çoraklaştı'

Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın sahasında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Toroğlu, "Beşiktaş'ın attığı golde ofsayt var mı, yok mu? İnsanı enayi yerine koymayın. Net ofsayt. Biz aptalız, onlar akıllı! Jeremain Lens gövdesiyle ofsayt, yandan ofsayt, arka kameradan ofsayt değil. Aptal değilim, görüyorum. Sahadaki futbolcunun emeğine saygı gösterin. Bu kadro ile 8'de 8 yapman 0, bu kadro ile seneye de yürüme ihtimalin yok. Beşiktaş seneye de bu kadrosuyla devam etse, şampiyonluğa oynar mı? Oynayamaz, bu kadar basit. Para yok, tüm takımlarda böyle. Fikret Orman'ın ormanları yeşerdi de Beşiktaş çoraklaştı!" dedi. 

'Sergen Yalçın gelecek sezona hazırlanıyor'

Erman Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sergen Yalçın ilk yarı kadrosunu bilerek çıkardı. Herkese gösteriyor, 'Beyler kadro bu' diyor. Aptal mı, ikinci yarı onları oynatıyor. Sergen Yalçın macera aramıyor, bu maçı kazansa ne olur? Sergen Yalçın gelecek sezonun kadrosunu hazırlıyor."

Erman Toroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sergen Yalçın ilk yarı kadrosunu bilerek çıkardı. Herkese gösteriyor, 'Beyler kadro bu' diyor. Aptal mı, ikinci yarı onları oynatıyor. Sergen Yalçın macera aramıyor, bu maçı kazansa ne olur? Sergen Yalçın gelecek sezonun kadrosunu hazırlıyor. Bu Beşiktaş seneye de şampiyon olamaz"

"Ahmet Nur Çebi "8 de 8 yapacaz, Beşiktaş'ı uçuracağız" falan konuşuyor. Bu futbol ve takımla hiçbir şey yapamazsın. Sen ayak oyunlarını bırak, işine bak yoksa çok kötü olacaksın!"

Erman Toroğlu, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray, Çaykur Rizespor'u yenemezse şampiyon olamaz. Fakat Galatasaray, gelecek haftalardaki 4 maçını kazanırsa şampiyon olur. Galatasaray'ın motivasyonu ve şampiyonluğu için muhaliflerin devreye girmesi lazım. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i de hasta ettiler!

Senin için hazırladığımız haberler