Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a Yeni Sözleşme

İsa Kethüda
25.02.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 09:17

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, iç transferde golcü oyuncu Cenk Tosun ile olan sözleşmesini uzatmak istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Cenk Tosun'a Yeni Sözleşme

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, iç transferde harekete geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte yeniden forma şansı bulan ve gollerini sıralayan Cenk Tosun'un sözleşmesi uzatılacak. İşte detaylar.

Cenk Tosun'a yeni sözleşme

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ta takımın başarılı isimlerinden Cenk Tosun'la yeni sözleşme imzalanması gündeme geldi. Siyah-beyazlılarda kurmaylar; Şenol Güneş'in göreve gelmesinin ardından yeniden kendisini bulan Cenk Tosun'la yeni sözleşme imzalamak için çalışmalarına başladı.

Cenk Tosun'un takıma olan bağlılığı, taraftarlarla kurduğu başarılı iletişim, teknik heyetle başarılı diyaloğu ve artık siyah-beyazlı formayla özdeşleşmesi de önemli artıları oldu. Takım içerisinde liderlik görevini de üstlenen Cenk Tosun'un performansının herkesi memnun ettiği öğrenildi. Bu doğrultuda siyah-beyazlı yönetimin 31 yaşındaki golcüyle uzun soluklu bir sözleşme yapmayı düşündüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis'ten sürpriz bir karar!
Habere Git

Görüşmeler kısa süre içerisinde başlayacak

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun ile görüşmelerin kısa süre içerisinde başlamasının planlandığı öğrenildi. Siyah-beyazlı kurmayların başarılı golcüyle yapılan pazarlıklarda herhangi bir sorun çıkmayacağını düşündüğü belirtildi.

Antalyaspor maçında forvette

Süper Lig'de erteleme maçında yarın akşam Antalyaspor'la karşılaşacak Beşiktaş'ta forvet hattında Cenk Tosun yer alacak. Yeni transferlerin oynayamayacağı maçta Aboubakar forma giyemeyecek. Genelde kanat forvet olarak görevlendirilen Cenk Tosun bu kez merkezde esas yerinde şans bulacak.

31 yaşındaki santrfor bu sezon Beşiktaş'ta 22 maçta forma şansı buldu. Cenk Tosun bu karşılaşmalarda 12 gol ve 2 asist üretti. Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro. 

İlgini Çekebilir
Jesus'suz Fenerbahçe, Konyaspor karşısında! İşte muhtemel 11'ler...
Habere Git

Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra sırasıyla; Gaziantepspor, Everton ve Crystal Palace formaları giydi. Beşiktaş, Gaziantepspor'dan bedelsiz aldığı Cenk Tosun'un Everton'a transferinden 22 milyon 500 bin Euro gelir elde etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler