Beşiktaş için gemileri yaktı, Trabzonspor'a imza atacak!

14.04.2021 - 10:50 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 10:53

Süper Lig'de Kasımpaşa'da oynayan ve transferde Beşiktaş ile anılan Fode Koita için flaş bir iddia gündemde. Koita, Trabzonspor'a mı gidiyor? İşte gelişmeler...

Beşiktaş için gemileri yaktı, Trabzonspor'a imza atacak!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen Fode Koita ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Daha önce Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Koita'nın yeni adresi belli oldu. Detaylar haberde... 

Fode Koita, Trabzonspor ile anlaştı

Fotomaç'ın haberine göre; Kasımpaşa ile sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki Gineli forvet, gelecek sene de kariyerine Süper Lig'de devam edecek. Futbolcu, Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

Avcı aradı, Koita olumlu yanıt verdi

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadroda görmek istediği futbolcuyla görüşme yaptığı futbolcunun da Trabzonspor'a olumlu yanıt verdiği ifade edildi. 

Bu sezon kaç gol attı?

Sağ kanat ve sol kanatta da oynayabilen Fode Koita,  9 maçta 4 gol kaydetmiş ve kulüpte yaşanan anlaşmazlıklar sonucu kadro dışı kalmış, daha sonra affedilmişti.

Beşiktaş'ın da gündemindeydi

Kasımpaşa, Fatih Öztürk'ü Galatasaray, Mame Thiam'ı da Fenerbahçe'ye bedelsiz şekilde göndermişti. Beşiktaş Kulübü, Kasımpaşa'dan Koita'yı istemiş ancak; siyah-beyazlıların bu teklifi geri çevrilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler