Beşiktaş'ın Caner Erkin İle Görüşmelere Başladığı İddia Edildi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
12.12.2022 - 17:09 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 17:37

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Caner Erkin ile görüşmelere başladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın Caner Erkin İle Görüşmelere Başladığı İddia Edildi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te geçirdiği 2 sezonun ardından kulüp ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Caner Erkin'in yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...

Şenol Güneş, Caner Erkin ile görüştü

Bilindiği üzere; 4 Aralık'ta yapmış olduğumuz özel haberde, tecrübeli sol bek oyuncusunun Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile temasa geçtiğini ve görüşmelerin başladığını yazmıştık.

Şenol Güneş, Caner Erkin iddialarını yalanladı

Caner Erkin iddialarını yalanlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, "Caner Erkin ile bir telefon görüşmesi yapmadım. Şu an için böyle bir transfer söz konusu değil. Ne Valerien Ismael ne Caner Erkin ile görüşmem olmadı" dedi.

Ahmet Nur Çebi: "Caner'e ihtiyaç var mı bakacağız"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de, Caner Erkin'in gündemlerinde olmadığını söylemişti. Çebi'nin açıklamaları şu şekilde: "6 maç bitmeden kimseyle transfer konuşmayacağımıza karar verdik. Caner benim sevdiğim, hırsını beğendiğim bir futbolcu. Formamızı giymiştir. Çok da severim. Ama iş başka, aşk başka. O gün ona ihtiyaç var mı bakacağız. Şartlar nasıl olur, fizik, kimya bunlar bugünün konuları değil. Ne yok diyebilirim ne var diyebilirim. Bugün için gündemimizde Caner yok" 

Beşiktaş, Caner Erkin ile görüşmelere başladı

Öte yandan A Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın, 34 yaşındaki sol bek oyuncusuyla görüşmelere başladığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Hüseyin Göçek’in hakemliğini bitirecekler
Habere Git

Caner asist kralı

Bu sezon Fatih Karagümrük'te gol paslarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu, süre aldığı 12 maçta yaptığı 6 asist ile Spor Toto Süper Lig'in Asist Krallığı listesinde ilk sırada yer alıyor. 

Caner Erkin'in Beşiktaş performansı

Bilindiği üzere, daha önce Beşiktaş forması giyen ve Ağustos 2016'da siyah-beyazlı takıma imza atan Caner Erkin, Kara Kartal'da 4 sezon forma giydi. Tecrübeli sol bek oyuncu, Beşiktaş ile çıktığı 122 maçta 6 gol, 31 asist kaydetti, 2016/17 sezonunda yaşanan şampiyonlukta ise büyük pay sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
100 yıllık kulübün adının önüne sponsor geliyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler