Beşiktaş, Reus ve Hummels için devrede!

Ali Bozkurt
16.06.2024 - 10:32 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 10:37

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, Dortmund'dan ayrılan Marco Reus ve Mats Hummels'ın transferi için devreye girdi. Detaylar...

Beşiktaş, Reus ve Hummels için devrede!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmasına hız veren Beşiktaş, Dortmund'da sözleşmesi bittikten sonra ayrılan Marco Reus ve Mats Hummels için devreye girdi. Kartal iki oyuncuyu da kadrosuna katmak istiyor. Detaylar...

Hummels için devrede

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-siyahlı ekipteki son sezonunda Devler Ligi finali oynama başarısı gösteren tecrübeli oyuncu için şartlar konuşuluyor. 35 yaşındaki oyuncu, maddi anlamda ikna edilebilirse Kara Kartal'ın formasını giyebilir. Mats Hummels için de girişimler devam ediyor.

Reus'u yoklamaya devam ediyorlar

Marco Reus, Beşiktaş'ın yanı sıra LA Galaxy, Inter Miami gibi takımlar tarafından da takip ediliyor. 35 yaşındaki Alman 10 numaranın kısa süre içerisinde gideceği takımı açıklaması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 42 resmi maça çıkan Marco Reus bu karşılaşmalarda 9 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

MLS'ten talip var

Mats Hummels'in adı uzun süredir sık sık Beşiktaş ile anılıyor. Yıldız oyuncuya ayrıca MLS'ten de talipler bulunuyor. Tecrübeli oyuncunun gelecekle ilgili kararını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Borussia Dortmund formasıyla 40 resmi maça çıkan Mats Hummels bu karşılaşmalarda 4 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Beşiktaş'ın, 2 futbolcu için de yoğun temaslarda olduğu bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler