Beşiktaş iki yıldızı gözden çıkardı!

02.08.2021 - 16:15 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 22:34

Beşiktaş haberleri… Transferde Alex Teixeira’yı kadorsuna katmaya hazırlanan Beşikta orta sahadan iki önemli futbolcusuna kulüp arıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş iki yıldızı gözden çıkardı!

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon kısıtlı bir kadroyla şampiyon olan Beşiktaş’ta bu sezon özellikle orta sahada bolluk yaşanıyor. Transferde Salih Uçan’ı kadrosuna katan, Brezilyalı 10 numara Alex Teixeira için de gün sayan siyah-beyazlılar aynı bölgede benzer oyunculara sahip oldu.   

Oğuzhan ve Ljajic kadroda düşünülmüyor

Türkiye gazetesinin haberine göre; orta sahanın 8 ve 10 numara pozisyonunda oynayabilecek isim sayısı 8’e yükselecek. Yönetim bu sayıyı düşürmek için Oğuzhan Özyakup ve Adem Lajajic’i gözden çıkardı.

İkisinin 1 yıllık maliyeti 5 milyon Euro

Siyah-beyazlı takımdaki performansları kimseyi tatmin etmeyen bu iki futbolcunun elde kalacak olması kulübe mali açıdan da ciddi külfet yaratacak. Beşiktaş’ta Ljajic'in yıllık ücreti 2.5 milyon Euro. Bonuslarla birlikte bu rakam 3 milyon Euro’ya çıkıyor. Oğuzhan’a ise sezonluk ödenen ücret ise 2 milyon Euro. 

Genoa Ljajic'ten vazgeçti

Bu durumda iki oyuncuyla ilgilenenler olsa da Beşiktaş'tan aldıkları ücreti karşılayabilecek bir kulüp bulunamıyor. Son olarak Ljajic için Genoa devreye girmiş, ancak kazandığı yıllık ücreti duyunca İtalyan ekibi kiralık transferden vazgeçmişti. 

Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorlar

Siyah-beyazlılarda yönetimin hem Oğuzhan’a hem Ljajic adına bonservislerinde kolaylık sağlanacağını iletmesi de fayda etmedi. Çünkü iki oyuncu da takımdan ayrılmak istemiyor.

Senin için hazırladığımız haberler