Beşiktaş ile anılıyordu! James Rodriguez için transfer itirafı

Orhan Gülek
15.02.2024 - 16:56 | Son Güncellenme: 15.02.2024 - 17:04

Arjantin Ligi ekiplerinden CA Banfield Teknik Direktörü Julio Cesar Falcioni, Beşiktaş ile anılan James Rodriguez'i transfer etmek istediklerini söyledi

Beşiktaş ile anılıyordu! James Rodriguez için transfer itirafı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Transferin son gününde Ernest Muci ve Al-Musrati'yi transfer ederek orta sahasını güçlendiren Beşiktaş'ta James Rodriguez de gündemden düşmüyor. Devre arasında sık sık siyah beyazlı ekiple anılan Arjantinli yıldız için ülkesinden flaş bir iddia geldi.

Arjantin Ligi ekiplerinden CA Banfield Teknik Direktörü Julio Cesar Falcioni, James Rodriguez ile ilgilendiklerini açıkladı.

"Durum biraz karmaşık görünüyor"

James Rodriguez'i 2008-10 yılları arasında formasını giydiği Banfield'a tekrar getirmek istediklerini belirten Falcioni, "James uluslararası bir oyuncu ve onu tekrar getirmek çok zor gibi görünüyor. Sözleşmesini feshetmeye hazırlandığında onunla temasa geçtik ancak durum biraz karmaşık görünüyor." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Sao Paulo'dan James Rodriguez-Beşiktaş iddialarına yanıt!
Habere Git

"Bizim umudumuz her zaman var"

Julio Cesar Falcioni, "Avrupa'ya döneceğine dair söylentiler var ancak şimdi olmasa da mutlaka bir gün dönecektir. Bizim umudumuz her zaman var. Kulüp yönetimi geri dönüş için gerekli temasları kurdu." açıklamasını yaptı.

"Geri dönüşü bizden çok James'e bağlı"

Oyuncuyu ikna etmeye çalıştıklarını söyleyen Arjantinli, "Teknik ekibimizde Battion adında eski bir takım arkadaşı var. Onu ikna etmek için çalışıyor. Şu anda geri dönüşü bizden çok James'e bağlı." dedi.

James Rodriguez'in kariyeri

Beşiktaş'ın da kış transfer döneminde gündemine gelen Kolombiyalı oyuncu, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton, Olympiakos gibi önemli takımların formasını giydi. Sao Paulo ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan James Rodriguez, sözleşme feshi için Brezilya ekibiyle görüşmelerini sürdürüyor.

James Rodriguez'in performansı

Kariyeri boyunca 467 maça çıkan 32 yaşındaki 10 numara, 121 gol ve 150 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler