Adı Beşiktaş'la Anılan Eski Galatasaraylı Jason Denayer Wolves Yolunda

Ali Bozkurt
02.09.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 20:08

Geçtiğimiz sezonun sonunda Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon yollarını ayıran Jason Denayer'in adı Beşiktaşla anılmıştı. Fakat son gelen haberlere göre oyuncu İngiltere yolcusu...

Adı Beşiktaş'la Anılan Eski Galatasaraylı Jason Denayer Wolves Yolunda

AJANSSPOR HABER

5 Büyük Lig'te transfer dönemi dün gece itibariyle bitti. Takımlar artık başka takımlarda oyuncu transferi yapamayacak. Fakat İngiltere kulüpleri kurallara göre serbest statüde bulunan oyuncuları kadrosuna katabiliyor. Son gelen haberlere göre Jason Denayer bu kural kapsamında İngiltere'ye gidecek. 

Wolves iddiası

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Brono Lage, Denayer hakkında şu ifadeleri kullandı: "Önümüzdeki günlerde ne olacağını hepimiz göreceğiz, Jason Denayer'i çok iyi tanıyorum. Stoperlerimizden memnunuz fakat bir boşluk var. Tecrübeli bir oyuncu getirme şansımız olursa daha iyi olur."

Beşiktaş'la anılmıştı

Oyuncu bu transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelmiş fakat taraflar mali şartlarda anlaşamamıştı. Ülkemizde daha önce Galatasaray forması terleten Denayer en son Olimpik Lyon'da oynamıştı. Kariyerinde 288 maça çıkan 27 yaşındaki Belçikalı stoper 15 gol atıp 9 asist yaparken 16 tane de sarı kart gördü. Belçika Milli Takımı'nda 35 maça çıkan Denayer 1 gol attı. Belçikalı stoperin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler