Beşiktaş ile Larin pazarlık masasında! İlk görüşmenin sonucu...

26.08.2021 - 10:33 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 11:18

Beşiktaş transfer haberi... Çifte kupalı şampiyon Beşiktaş, Cyle Larin'in sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. İşte Beşiktaş'ın teklifi...

Beşiktaş ile Larin pazarlık masasında! İlk görüşmenin sonucu...

AJANSSPOR-HABER 

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ta golcü futbolcu Cyle Larin ile ilgili plan belli oldu. Siyah-beyazlılar, golcü oyuncuyla kontrat yenilemek istiyor. Detaylar haberde...

Beşiktaş'tan Larin'e yeni sözleşme

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kanadalı oyuncuya yeni sözleşme önerdi. Sözleşmeyle ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Larin'in isteği daha yüksek

26 yaşındaki futbolcu senelik 2 milyon 250 bin euro talep ederken, Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi 1.5 milyon Euro artı başarı bonusları önerdi.

Yeniden görüşme yapılacak

Aradaki fark şimdilik yüksek gibi görünse de tarafların önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor. Kanadalı futbolcu, ilk hafta maçında 3-0 kazanılan Rize karşılaşmasında ağları sarsmayı başardı.

Beşiktaş'ta başarılı performans

Larin, geride bıraktığımız sezonu 23 gol, 6 asistle tamamlayan ve Avrupa ekiplerini peşine takmıştı. Beşiktaş'ın futbolcuyu satması halinde en az 8 milyon Euro gelir elde etme isteği bulunuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler