Beşiktaş Immobile transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

12.07.2024 - 12:32 | Son Güncellenme: 12.07.2024 - 15:31

Son dakika haberleri | Beşiktaş, Lazio'da forma giyen yıldız futbolcu Ciro Immobile transferini bitirdi. Oyuncu sözleşme imzaladı, İstanbul'a geliyor.

Beşiktaş Immobile transferini bitirdi! İstanbul'a geliyor...

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Hasan Arat yönetimi, hücum hattına takviyede bulunmak için harekete geçti.

Immobile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Sports Digitale'de yer alan habere göre Beşiktaş, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Lazio kaptanı Ciro Immobile ile anlaşma sağladı. Oyuncu 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Immobile İstanbul'a geliyor

İtalyan forvetin Siyah-Beyazlılar için yola çıkacağı ve bugün saat 21.45'te İstanbul'da olacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Dört Büyükler'den Büyükekşi'ye imza yok!
Habere Git

Hüseyin Yücel İtalya'ya gitti

Öte yandan Milliyet'te yer alan habere göre Rafa Silva transferinde büyük rol oynayan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile transferi için İtalya'ya gitti.

İşte Immobile'ye ödenecek maaş

Siyah-Beyazlılar'ın 2 yıllık anlaşma sağlanan yıldız golcüye senelik net 6 milyon Euro ücret ödeyeceği de belirtildi.

Immobile'nin kariyeri

İtalya'da, Sanernitana, Sorrento ve Juventus altyapılarında yetişen Ciro Immobile, AC Siena'da profesyonel oldu. Juventus, Grosseto, PEscara, Genoa, Torino, Boruusia Dortmund, Sevilla ve Lazio'da forma giydi. Immobile, son olarak 9.45 milyon Euro karşılığında 2016'da transfer olduğu Lazio'da takım kaptanlığına kadar yükseldi.

Immobile'nin 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda 43 maça çıkan 34 yaşındaki İtalyan santrfor, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler