Beşiktaş, İngiliz stoper için girişimlere başladı

13.01.2021 - 12:17 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 12:23

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş. Aytemiz Alanyaspor’un İngiliz stoperi Steven Caulker için girişimlere başladı. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki futbolcuyu takas formülüyle kadrosuna katmak isteyen yönetim, bu hafta resmi adımları da atacak. İşte detaylar...

Beşiktaş, İngiliz stoper için girişimlere başladı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Alanyaspor'da forma giyen İngiliz stoperi Steven Caulker için girişimlere başladı.

Stoper arayışı

Skorer'de yer alan habere göre; Süper Lig’de önceki akşam Hatayspor’la 2-2 berabere kalan Kara Kartal’da, savunma hattındaki sıkıntılar bir kez daha göz önüne çıkmıştı. Takıma sezon başında katılan Welinton’ın önceki gün özellikle Hatay’ın başarılı golcüsü Aaron Boupendza karşısında etkili olmakta güçlük çekmesi, Vida’nın da bu konuda adeta takım arkadaşına uyması sonrasında yönetimde stoper çalışması başladı.

Steven Caulker için girişimlere başlandı

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda bu bölge için düğmeye basan siyah beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor’un İngiliz stoperi Steven Caulker için girişimlere başladı. 

Takas formulü

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 29 yaşındaki futbolcuyu takas formülüyle kadrosuna katmak isteyen yönetim, bu hafta resmi adımları da atacak.

66 maç 2 gol

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de transfer hedeeri arasında yer alan Caulker, Alanyaspor formasıyla 2,5 dönemde 66 maça çıkıp 2 gol kaydettti.

Senin için hazırladığımız haberler