Beşiktaş, Nathan Redmond Transferinde İngilizler'in Önüne Geçti

Akın Ungan
21.06.2023 - 20:03 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 20:25

Beşiktaş, geçen sezon Southampton'dan kiralanan Nathan Redmond ile görüşüyor. Kartal, yaptığı teklifle devrede olan İngiliz kulüplerin önüne geçti.

Beşiktaş, Nathan Redmond Transferinde İngilizler'in Önüne Geçti

Spor Toto Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, geçen sezon başında Southampton'dan kiraladığı Nathan Redmon ile görüşmelerine devam ediyor.

Geçen sezon özellikle Şenol Güneş'in teknik direktörlüğe getirilmesi ile büyük bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta yıldızını parlatan Nathan Redmond, gösterdiği performans ile dikkat çekti. Kanatların yanı sıra forvet arkasında da alternatif oluşturabilen İngiliz oyuncunun kariyerine Siyah-Beyazlılar'da devam etmesi için görüşmeler başladı.

Ada'nın tekrar ilgisini çekti

Birmingham altyapısında yetişen ve kariyerinde 5 yıl boyunca Premier Lig'de forma giyen Nathan Redmond, özellikle Southampton'daki son döneminde gözden düşmüştü. 29 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'taki performansıyla Ada ekiplerinin tekrar ilgisini çekti. Redmond ile Burnley, Norwich City ve Wolverhampton'ın ilgilendiği öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi rakibi belli oldu!
Habere Git

Beşiktaş'ın Redmond'a yaptığı teklif ortaya çıktı

Southampton'daki son yılında Beşiktaş'a kiralanan Nathan Redmond, sezonun sona ermesiyle bonservisini eline aldı. Siyah-Beyazlı takım, bonservis ödemeyeceği yıldız oyuncu ile anlaşma sağlayarak Beşiktaş kariyerine devam etmesini istiyor. Ahmet Nur Çebi'nin Redmond'a yaptığı teklif belli oldu.

En iyi teklif Kartal'dan

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş, Nathan Redmond'a 2+1 yıllık mukavele ve 1.8 milyon Euro garanti ücret teklif etti. Kartal, bu teklif ile Redmond ile ilgilenen İngiliz kulüplerin önüne geçti. Görüşmeler devam ederken, 29 yaşındaki oyuncunun son kararı vermesi bekleniyor.

Eşi İngiltere'yi istiyor

Nathan Redmond, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. Yıldız futbolcu Siyah-Beyazlılar'ın teklifine olumlu yaklaşsa da Kartal'ın önündeki en büyük engel Redmond'nu eşi Blaise. Blaise Redmond, İngiltere'de yaşamak istiyor.

İlgini Çekebilir
Çebi: "Türk futbolunun ağası, paşası, ağabeyi Beşiktaş'tır"
Habere Git

Nathan Redmond'un Beşiktaş performansı

Beşitkaş'ta 29 resmi müsabakada görev alan Nathan Redmond, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yıldız kanat, 6 defa ise takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler