Beşiktaş, Sampdoria maçında 4'lüyü yaktı! Umut ışığı

Ali Bozkurt
30.07.2022 - 23:53 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 11:36

Beşiktaş, Süper Lig öncesi son hazırlık maçında Sampdoria ile 1-1 berabere kalırken olumlu sinyaller verdi. Özellikle 4'lü savunmaya dönülmesi takımı olumlu etkiledi.

Beşiktaş, Sampdoria maçında 4'lüyü yaktı! Umut ışığı

Kartal YİĞİT -AJANSSPOR

Özellikle İspanya’daki hazırlık maçlarında ortaya konan tutarsız oyun , sisteme uyumsuzluk alınan  kötü skorlar Beşiktaşlıları karamsarlığa sokmuştu. Her kafadan ses çıkmış Valerian ismael ile olmayacağı yönündeki iddialar güçlenmişti.

İlk kez hazırlık maçlarında bu kadar yüklenildi

Uzun yıllardır Beşiktaş’ı takip ederim ilk kez bir sezon öncesi bu kadar hocaya, takıma ve yönetime yüklenildiğini gördüm. Hazırlık maçlarında her sonuç alınabilir bu gayet normaldir. Neden bu kadar panik ve stres yapıldı? Anlaşılamadı...

Dörtlü savunma takımı rahatlattı

Üçlü savunmayı oynamayı seven Ismael kampta bunu sürdürdü. Ama baktı bu inat belki de kendi işine mal olacak Sampdoria önünde bu taktikten vazgeçti. İyi ki de yaptı. Dörtlü savunma takımı rahatlattı.  Orjinal mevkiisi sol bek olmayan Oğuzhan bile bu bölgede iyi işler yaptı.

Salih, Gedson ve Saiss iyi sinyal verdi

Ben Beşiktaş'ı özellikle ikinci 45 dakikada çok iyi buldum.  Bu takıma biraz zaman verilir ve sabredilebilirse siyah beyazlılar güzel bir sezon geçirecek. Özellikle Salih Uçan kendini göstermek için canla başla çalıştı. Savunmada Saiss iyi sinyaller verdi. Gedson da bitmek bilmeyen enerjisiyle fark yarattı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Kulübü'nden Fikret Orman'a ilk dava ve çok vahim iddialar! Belgelerle...
Habere Git

Weghorst stoperlerle boğuşuyor

Herkesin gözünün üstündeki Weghorst iyi bir golcü vuruşuyla topu filelere gönderdi. Hollandalı futbolcunun en büyük özelliği rakip stoperlerle boğuşması. Henüz hazır değil. Zamanla kalitesini gösterecek.

Beşiktaş farklı gözüktü

Rosier de gerçek yerine geçince kendini buldu. Sonradan oyuna giren N'Koudou da sanki takımda kalmak için bir başka oynadı. Kısacası Dolmabahçe'deki Beşiktaş İspanya'dan çok farklı bir görüntü verdi.

İlk haftalar sıkıntılı geçebilir

İyi sinyallere rağmen siyah beyazlılarda taşlar henüz yerine oturmuş değil.  Ligin ilk haftlarında Beşiktaş sıkıntı yaşayabilir. Ama bu takımdan umutlu olmak için çok neden var.

Ersin Destanoğlu'nda sıkıntı var!

Son olarak kaleci Ersin Destanoğlu, Rıdvan'ın Glaskow'a ve Emirhan'ın olası Torino transferinden kötü etkilenmiş.  Hefdefi Avrupa olan genç kaleci kafa olarak rahat gözükmüyor. Yediği gol de bunu belli etti. Kafasındaki dağınıklığı gidermezse kaleyi yakında bir arkadaşına devredebilir.

Senin için hazırladığımız haberler