Beşiktaş, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan Transferini KAP'a Bildirdi

Akın Ungan
19.07.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 19.07.2022 - 21:36

Beşiktaş. Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kendisi ve kulübü İstanbulspor ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Beşiktaş, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan Transferini KAP'a Bildirdi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, KAP'a bir bildiride bulundu. Siyah-Beyazlılar, İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan transferinde sona yaklaştı.

Beşiktaş'ın KAP'a yaptığı açıklamada “Profesyonel Futbolcu Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kendisi ve kulübü İstanbulspor ile görüşmelere başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın gençleri tırpan yedi!
Habere Git

26 Şubat 2001 doğumlu Emrecan Uzunhan, Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2014'te İstanbulspor altyapısına geçen genç stoper, takımın alt yaş kategorilerinde mücadele ettikten sonra a takıma çıkmayı başardı. Geçtiğimiz sezon 25 maçta forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, 1 gol, 1 asist kaydetti. Genç stoper 4 kez ise sarı kart gördü.

İstanbulspor'a 2 milyon Euro

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan transferi için İstanbulspor'a 2 milyon Euro ödeneceğini duyurduç KAP'a yapılan açıklamada, “Profesyonel Futbolcu Emrecan Uzunhan'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İstanbulspor Kulübü'ne 2.000.000 Avro + KDV transfer bedeli ödenecektir. Oyuncu ile 2022-2023 sezonundan başlamak üzere beş sezon için anlaşmaya varılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler