Beşiktaş kaptanından taraftarlara çağrı

07.09.2024 - 09:53 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 12:04

Sultanlar Ligi ekibi Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’ndan kaptan Jovana Brakocevic ve Olivia Rozanski yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kaptanından taraftarlara çağrı

AJANSSPOR – HABER

Beşiktaş’ta yeni sezonda kaptanlık görevini tecrübeli pasör çaprazı Jovana Brakocevic üstlenecek. Brakocevic açıklamalarında taraftarlara da çağrıda bulundu.

"Taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyorum"

Açıklamalarına Türkçe ‘merhabalar’ diyerek başlayan Jovana Brakocevic, Beşiktaş taraftarlarına şu sözlerle seslendi: “Yeni sezona başlamak için sabırsızlanıyoruz. Herkes çok çalışıyor çünkü herkes çok hevesli. Hepimiz bu büyük camianın bu şanlı tarihin bir parçası olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. Geçen sezondan çok daha iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyorum. Çünkü onların desteğini arkamızda hissetmek bize önemli bir güç katıyor. Dolu bir tribün görmek bizi çok mutlu ediyor. Maçlarımıza gelip bizi desteklediklerinde büyük keyif alıyoruz. Herkese bol şans diliyorum. Umarım güzel ve başarılı bir sezon geçiririz.”

"Önemli bir potansiyele ve mücadeleci bir ruha sahibiz"

Beşiktaş’ın yeni transferi Olivia Rozanski ise açıklamalarında “Bu sezon takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bence önemli bir potansiyele ve mücadeleci bir ruha sahibiz. Her birimizin bu takıma katkı sağlayabilme gücü var. Bu sezonun bizim için çok güzel geçeceğine inanıyorum. Bunu herkese göstermek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Maja Ognjenovic’ten emeklilik açıklaması: Planım…
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler