Beşiktaş kaptanını seçti! Gelecek sezon...

27.05.2019 - 09:11 | Son Güncellenme: 27.05.2019 - 12:11

Beşiktaş kaptanını seçti! Gelecek sezon...

Spor Toto Süper Lig’de sezonu 3.sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu doğrultuda transfer planlaması yapılırken, takım içindeki dengelerde de bazı farklılıklar ortaya çıkacak. Beşiktaş, gelecek sezon için takım kaptanını belirledi. Siyah-beyazlılarda golcü isim Burak Yılmaz kaptanlık görevini üstlenecek.

Yönetim, kaptanlık konusunu görüştü

Siyah-Beyazlılar, yeni sezon öncesinde takım kaptanlarında değişikliğe gidecek. Tolga Zengin’le sözleşme yenilenmeyip yolların ayrılması ve Oğuzhan Özyakup’un da gönderilmesinin konuşulmasından dolayı yönetim, bu konuda planını yaptı.

Fikret Orman, kaptanlık görevini Burak Yılmaz'a verecek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın takımın birinci kaptanlık görevini ara transfer döneminde takıma katılan Burak Yılmaz’a vereceği öğrenildi.

Kaptanlık düşüncesi Burak Yılmaz'a da iletildi

Tecrübeli futbolcunun imza töreninde yıldız isme bu görevi vereceğini açıklayan Orman’ın bu düşüncesini net olarak Burak’a ilettiği bildirildi.

Fikret Orman'dan Burak'a: "Takım sana emanet"

Başkan Orman’ın, Kasımpaşa mücadelesinin ardından Burak Yılmaz’la bir görüşme gerçekleştirip, “Önümüzdeki sezon takım sana emanet. Özellikle hiç gençleri boş bırakma. Yeni sezonda genç, koşan, agresif bir takım yaratacağız. Kaptan olarak abilik görevi yeni sezonda sende” ifadelerini kullandığı ifade edildi.

Beşiktaş'ta diğer kaptanlar kimler olacak?

Burak’ın da bu görevi memnuniyetle kabul ettiği kaydedildi. Yeni sezonda Burak Yılmaz’ın birinci kaptan olmasının ardından Necip Uysal ve Atiba Hutchinson’ın da bu alandaki diğer isimler olacağı tahmin ediliyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler