Beşiktaş, Kasımpaşa maçında neden zorluk yaşadı? Tek tek söyledi...

Eren Tuncay
06.04.2021 - 14:15 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 14:17

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş maçını, Socrates Youtube kanalında yorumladı. İşte Demirkol'un açıklamaları...

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında neden zorluk yaşadı? Tek tek söyledi...

AJANSSPOR - HABER

Socrates Dergi Youtube kanalında Karşı Karşıya programında konuşan ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Kasımpaşa - Beşiktaş maçını değerlendirdi ve siyah-beyazlıların yaşadığı zorlukların sebeplerinden bahsetti.

"Beşiktaş önde başka, geride başka oynuyor"

Beşiktaş'ın iki farklı oyunda birbirinden çok zıt görüntü verdiğini vurgulayan Demirkol, “Rosier’in önde oynaması ön taraftan çok arka tarafı etkiledi. Beşiktaş önde oynadığı zaman, önde baskıda etkili bir takım. Geri çekilip kontrol oyunu oynadıkları zaman çok vasatlaşıyorlar. Yani Vida, Wellington, Souza üçlüsü öndeyken canavar gibi gerideyken vasat. Herhangi bir Anadolu takımında oynasan çok iyi demeyeceğin bir üçlüye dönüşüyor, bu çok değişik bir durum, üzerine çalışılması gereken bir durum." dedi.

Beşiktaş, Kasımpaşa maçında neden zorluk yaşadı?

Siyah-beyazlıların Kasımpaşa karşısında yaşadığı zorluklara değinen Demirkol, "Hoca orada bunu neden oynattı sorularını sorarken aslında biz oyunculara bazı soruları sormamız lazım. Oğuzhan sen niye böylesin? Ljajic sen niye böylesin? Aboubakar ve Ghezzal’ın desteği ile Larin’in oynaması başka, direkt merkez santrfor olarak oynaması başka bir şey. Beşiktaş bir pozisyonu doldurmak için birkaç pozisyonu bozmak zorunda kaldığı için bu zorluğu yaşadı. Görmediği kırmızı kart ve sonra oyundan alındıktan sonra Kasımpaşa’nın geriye yaslanması ve kadro dışı kalması... Aytaç Kara çok belirleyici oldu.“ ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler