Beşiktaş, Kasımpaşa’nın genç yıldızına göz dikti! Dudak uçuklatan...

10.08.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 10:46

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yerli isimler için de harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa’nın gelecek vaat eden ismi Yasin Özcan için girişimlere başladı.

Beşiktaş, Kasımpaşa’nın genç yıldızına göz dikti! Dudak uçuklatan...

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş, üst düzey transferlerin yanına, kaliteli yerlileri de katmak için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa’nın gelecek vaat eden ismi Yasin Özcan için girişimlere başladı.

Beşiktaş, Yasin Özcan için yoğun mesaide

Yabancı kontenjanındaki fazlalık nedeniyle eli kolu bağlı olan ve Amartey, Montero ve Chamberlain’den kurtulmaya çalışan siyah-beyazlılar, bir yandan sayısal fazlalıktan kurtulmaya çalışırken, Yasin’i kadroya katabilmek için çalışmalarını hızlandırdı.

7 milyon Euro

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen, hem stoper hem de sol bekte verilen görevleri kusursuz olarak yerine getiren başarılı futbolcu için Kasımpaşa’nın kapısını çalan Beşiktaş Yönetimi’ne yüklü bir fatura çıktı. Lacivert-beyazlıların, Yasin için ilk etapta 7 milyon Euro istediği, bunun düşürülmesi için çalışıldığı vurgulandı.

Yasin Özcan transferinde Muleka detayı

Kasımpaşa’nın diğer önerisi ise takas oldu. Yasin’i verip Muleka ile birlikte para almak isteyen lacivert-beyazlılara olumsuz yanıt verildi. Beşiktaş’ın Muleka’yı bırakmak istemediği dile getirildi.

Peki Yasin Özcan kimdir?

Kasımpaşa altyapısında yetişen Yasin Özcan, 2022 yılında A Takım kadrosuna alındı. 16 yaşında bu başarıya erişen Yasin, son 2 sezondur İstanbul ekibinin en önemli oyuncularından biri haline geldi. Yalnızca 18 yaşında Süper Lig’de 56, toplamda 60 maçta Kasımpaşa formasını terleten genç yıldız; bu başarısı sayesinde A Milli Takım kadrosuna dahi çağrıldı. Ancak milli formayı yalnızca alt yaş seviyelerinde giydi. Stoper ve sol bek oynayabilen Yasin Özcan, oynadığı 60 maçın yarıya yakınını sol bek pozisyonunda tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler