Metin Keçeli'den Quaresma hakkında çarpıcı yorumlar!

07.03.2018 - 15:51 | Son Güncellenme: 07.03.2018 - 15:51

Beşiktaş Kulübü Eski İkinci Başkanı Metin Keçeli, Ricardo Quaresma’ya verilen cezayı değerlendirdi. Siyah-beyazlıların şampiyonluk yarışına değinen Keçeli, TFF kurullarının çifte standart uyguladığını belirtti ve “Eğer Beşiktaş kayrılıyorsa neden şu anda zirvede değil” dedi.

Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Metin Keçeli’nin açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

2-0 biten Trabzonspor maçı hakkında

Beşiktaş, Trabzonspor mücadelesini benim beklediğim gibi oynadı. Önemli yıldız oyuncuları var ve anında maçın gidişatını değiştiriyorlar. Hak ettiği bir galibiyet aldı Beşiktaş.

Şampiyonluk hangi maçlardan geçiyor?

Gençlerbirliği daha form tutmamışken Beşiktaş Ankara'da maçı kaybetmişti. Bu sebeple büyük-küçük maç bence yok. Ama Galatasaray ve Başakşehir'i yendiğin an ikili averajları eline alıp öne geçiyorsun. Bu sebeple 2 maç Beşiktaş için çok önemli olacak.

Quaresma’ya verilen 5 maçlık ceza

Ben eski bir Beşiktaş yöneticisi olarak, lehimize haksız kararlar verilsin istemedim hiç. Hatta bundan dolayı Beşiktaş taraftarları tarafından eleştirildim. Ama Quaresma'nın olayında bütün sorumluluk sadece Quaresma'ya verilmiş. Peki olayların içinde olan diğer oyunculara neden ceza verilmedi?

Beşiktaş kayrılıyor mu?

Caner Erkin'e 6 maç ceza verilirken, başka futbolculara neden böyle durumlarda cezalar verildi? Şimdi diyorlar ki “TFF Beşiktaş'ı kayırıyor.” Böyle bir şey var mı? Herkesin ortak kanaati; en iyi kadronun Beşiktaş'ta olduğu yönünde. Soruyorum peki Beşiktaş neden bu durumda ve kayrılıyorsa neden lider değil?

Quaresma’nın eksikliği takımı nasıl etkiler?

Kritik bazı maçlarda Quaresma çok faydalı değildi. Trabzonspor maçında iyi oynadı. Final maçlarında rakipler tedbir almak zorunda kalıyordu ve bu sebeple gerekliydi. Rakipler için baskı unsuruydu ve yokluğu hissedilecektir.

Aykut Kocaman’a eleştiri

Biz Beşiktaş olarak Talisca ve Pepe'nin yokluğunda ağlamadık. Hal böyleyken büyük bir kulübün antrenörü basına konuşurken, söze “Beşiktaş…” diye başlıyor. Bugün şampiyonluk şansı en yüksek olan takımlardan biri Beşiktaş'tır!

İndirim gelir mi?

Quaresma'nın itirazından bence Beşiktaş indirim alacak. Orada bir olay var ve sadece Quaresma'ya ceza veriliyor. Bu sebeple indirim olacağını düşünüyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ…

Senin için hazırladığımız haberler