Flaş iddia: Beşiktaş, transferde Kolombiyalı golcü ile anlaştı!

16.07.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 00:22

Transfer haberleri… Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın, Palmeiras'ın Kolombiyalı futbolcusu Miguel Borja ile ön anlaşma imzaladığı iddia edildi.

Flaş iddia: Beşiktaş, transferde Kolombiyalı golcü ile anlaştı!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş yeni sezon öncesi kadrosunu takviye çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlılar şu ana kadara Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman’ı renklerine bağladı. Gözler 3 yerli futbolcu transfer eden Kartal’ın yapacağı yabancı hamlesine çevrildi.

 

Beşiktaş Miguel Borja ile anlaştı

Bu konuda Arjantin'den sıcak bir haber geldi. TyC Sport, siyah-beyazlıların Palmeiras'ın Kolombiyalı golcüsü Miguel Borja için girişimlere başladığını yazdı. Haberde Beşiktaş’ın 28 yaşındaki futbolcu ile ön anlaşma yaptığı belirtildi. 

Palmeiras ile fark 1 milyon dolar

Buna karşılık kulüpler arasındaki pazarlıkların devam ettiği ve Beşiktaş'ın Palmeiras ile arasında 1 milyon dolara yakın bir fark olduğu ifade edildi. Güney Amerika basınında, Arjantin devi Boca Juniors'un da Borja’yı istediği bilgisi paylaşıldı. 

Menajeri Beşiktaş'ın teklifini açıklamıştı

Miguel Borja, geçtiğimiz sezon da siyah-beyazlıların gündemine gelmişti. Hatta golcü oyuncunun menajeri Juan Pablo Pachon, "15 gün önce Beşiktaş teklif yaptı ancak ekonomik şartlar ve verilen garantiler Palmeiras'ı memnun etmedi. Bu yüzden transfer gerçekleşmedi" açıklamasında bulunmuştu. 

Geçen sezon 22 maçta 14 gol attı

Brezilya kulübü Palmeiras ile 2022 yılının Aralık ayına kadar sözleşmesi olan 28 yaşındaki Miguel Borja, geçen sezon kiralık oynadığı Kolombiya’nın Junior takımında 22 maça çıktı ve 14 gol attı. 

Senin için hazırladığımız haberler