Beşiktaş kongresinde kavga çıktı!

27.10.2024 - 11:18 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 12:09

Beşiktaş Genel Kurulu'nda eski başkan Ahmet Nur Çebi'nin protesto edilmesinin ardından salonda tansiyon yükseldi. Genel kurul üyeleri arasında kavga çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş kongresinde kavga çıktı!

AJANSSPOR - HABER

Siyah-beyazlı kulübün genel kurul toplantısı, ICC İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu'nda gerçekleştiriliyor.

Ahmet Nur Çebi salona girişinde gerginlik yaşandı

Eski başkanlardan Ahmet Nur Çebi, salona kalabalık bir grupla girdi. Bu sırada Çebi'nin yanındaki bazı üyeler alkış yaptı. Bu alkışa üyelerin tepki göstermesi üzerine gerginlik başladı. Ahmet Nur Çebi, salondaki yerine geçmesine rağmen gerginlik devam etti.

Cevahir kürsüden parmak salladı, yumruklaşmalar yaşandı

Bu sırada sahneye çıkan kulüp üyesi İsmail Cevahir, genel kurul divan başkanına parmak sallayarak bir şeyler söyledi. Kulüp başkanı Hasan Arat, ikinci başkan Hüseyin Yücel ile salondaki bazı üyeler Cevahir'e tepki gösterdi.

İsmail Cevahir'in sahneden inmesinin ardından üyeler arasında başlayan arbede yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga sırasında bazı üyeler sandalyelerle karşı tarafa vurmaya çalıştı.

"Ne sanıyorsunuz siz kendinizi!"

Beşiktaş Divan Başkanı Ahmet Akpınar kavga eden üyelere sert bir tepki gösterdi. Akpınar, "Burası Dingo'nun ahırı değil. Burası Uganda değil, Beşiktaş. Oturun yerinize. Ne sanıyorsunuz siz kendinizi! Salonu mu boşaltayım, kongreyi mi iptal edeyim? Buna ne hakkınız var! Hiçbir Beşiktaşlı Beşiktaşlıya el kaldıramaz." dedi.

İşte üyeler arasında yaşanan kavgadan görüntü:

Genel Kurula başkanlık yapan Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar'ın ara vermek istemesi üzerine mevcut Başkan Hasan Arat, toplantıya devam kararı almasını işaret etti ve sakinlik sağlanarak ara verilmeden oturuma devam edildi.

Senin için hazırladığımız haberler