Kartal kritik virajda! Beşiktaş-Giresunspor maçı ilk 11'ler...

Salim Manav
27.11.2021 - 11:35 | Son Güncellenme: 27.11.2021 - 18:55

Süper Lig'de Trabzon'un 13 puan gerisine düşen Beşiktaş, bugün kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Kartal, Giresun'u mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor. Detaylar haberimizde...

Kartal kritik virajda! Beşiktaş-Giresunspor maçı ilk 11'ler...

Süper Lig'de ve Avrupa'da zor günler geçiren Beşiktaş, bu akşam Giresunspor'u ağırlıyor. Kara Kartal kritik maçı kazanıp derin bir nefes almak istiyor. Salih Uçan, Rıdvan Yılmaz, Gökhan Töre ve Serdar Saatçı mücadelede forma giyemeyecek.

En son Galatasaray'ı yendi

Ligde son galibiyetini 10. haftadaki derbi maçta G.Saray'a karşı alan Beşiktaş'ta daha sonra oynadığı 3 maçta galibiyete hasret kaldı. Siyah-beyazlı ekip derbinin ardından Hatayspor'a 1-0, Trabzon'a 2-1 ve Alanyaspor'a da 2-0 yenilerek yıllar sonra ligde ilk kez üst üste 3 maçtan puansız döndü ve zirveyle puan farkının açılmasını engelleyemedi. Beşiktaş, Giresun'u mağlup ederse maç fazlasıyla F.Bahçe ve G.Saray'ı geride bırakacak.

Welinton kart sınırında

Beşiktaş'ta 3 sarı kartı bulunan Welinton Souza bugünkü maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek. Ligde Rize ve A.Demirspor karşılaşmalarında sarı kart gören oyuncu, Trabzonspor maçında gördüğü kartla sınıra geldi. Welinton, Giresunspor maçında da sarı kart görmesi halinde Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyecek.

Kartal 3 maçlık seri peşinde

Beşiktaş'ta gözler Giresun, Kasımpaşa ve Kayseri ile oynayacağı maçlara çevrildi. Bu maçların ardından F.Bahçe ile deplasmanda çok kritik bir derbiye çıkacak olan Kartal, Kadıköy'e 3'te 3 yaparak gitmenin hesaplarını yapıyor.

Beşiktaş - Giresunspor maçı 11'ler

Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Necip, Umut, Josef, Ghezzal, Pjanic, N'Koudou, Larin, Batshuayi.

Giresunspor: Okan, Zeki, Alexis, Diarra, Behich, Flavio, Traore, Suleymanov, Diabate, Serginho, Balde.

Beşiktaş - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Saat: 19:00

Yayın: beIN Sports

Stat: Vodafone

Hakem: Hüseyin Göçek

VAR Hakemi: Zorbay Küçük

Senin için hazırladığımız haberler