Transfer haberleri | Cyle Larin, 2,5 milyon Euro maaş istiyor

İsa Kethüda
29.09.2021 - 17:08 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 19:29

Transfer haberleri... Beşiktaş'ta takımda kalmak isteyen ve sözleşme uzatmak için görüşmelere başlanan Kanadalı forvet Cyle Larin'in, istediği ücret belli oldu.

Transfer haberleri | Cyle Larin, 2,5 milyon Euro maaş istiyor

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş; bu sezon 1 gol, 1 asist ile oynayan ve sezon sonunda serbest kalacak olan Kanadalı forvet Cyle Larin'in sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladı. 26 yaşındaki golcü oyuncunun istediği maaş da belli oldu. İşte detaylar...

"Larin kalmak istiyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de, basın mensuplarıyla düzenlediği basın toplantısında, "Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Daha bugün (dün için) görüştük menajeriyle. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider, ben hiç o konuda taviz vermem, yani Beşiktaş'ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla ben fazla uzun görüşmem, kısa keserim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ahmet Nur Çebi: "Lens ve Ljajic'in kontratlarını nasıl yapmışlar?"
Habere Git

İstediği maaş

Orta Çizgi sitesinde yer alan habere göre; Kanadalı golcü oyuncunun yıllık 2,5 milyon Euro maaş talebinde bulunduğu
öğrenildi.

Görüşmeler sürüyor

Siyah beyazlı yönetim ile Cyle Larin ve menajeri arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.


Menajerinden açıklama

Cyle Larin'in menajeri Nick Mavromaras da A Spor'a açıklamalarda bulundu. Mavromaras, "Larin'in ihtiyaçlarını karşılamak ve onu tatmin etmek Beşiktaş yönetiminin elinde. Larin, Beşiktaş için önemli bir oyuncu olduğunu geçtiğimiz maçlarda gösterdi. Özellikle Ghezzal ile sonradan oyuna girdikleri Antalyaspor maçında" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş'a 2018 yılında MLS Ligi ekiplerinden Orlando City'den gelen 26 yaşındaki oyuncu, çıktığı 77 maçta 32 gol ve 9 asist kaydetti.

Bir ara takımdan ayrılması gündemde olan, hatta Belçika Ligi takımlarından SV Zulte Waregem'e bir yıl kiralanan Larin, geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koymuş ve birçok Avrupa takımının transfer listesinde yer almıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler