Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı için flaş iddia! ''İstanbul'da oynanmaz...''

31.08.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 15:18

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz Beşiktaş'ta Maccabi Tel Aviv maçı için flaş iddia gündeme geldi. Maçın İstanbul'da oynanmayacağı ifade edildi.

Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv maçı için flaş iddia! ''İstanbul'da oynanmaz...''

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde Maccabi Tel Aviv ile eşleşen Beşiktaş, İstanbul'da oynanması gereken maçı tarafsız bir sahada oynamak zorunda kalacağı iddia edildi. Detaylar...

Tarafsız sahada oynanacak

Walla'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv'i İstanbul'da ağırlaması mümkün görünmüyor. Karşılaşma, tarafsız sahada oynanacak.

İstanbul dışında oynamak için başvuru

İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamlara dünya genelinde en sert tepkiyi veren ülkelerin başında Türkiye geliyor. Bu sebepten dolayı İsrail hükümeti geçen sezon basketbol takımlarının Türk ekipleriyle yapacağı maçları güvenlik gerekçesiyle İstanbul dışında oynamak için başvurmuştu.

Basketbol maçları İstanbul'da oynanmadı

Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da oynaması gereken mücadeleler, EuroLeague yönetiminin kararıyla tarafsız sahalarda oynanmıştı. Anadolu Efes Letonya'nın Riga, F.Bahçe ise Litvanya'nın Panevezys kentinde İsrail ekibini konuk etmişti.

EuroCup'taki Beşiktaş Emlakjet - Hapoel Tel Aviv maçı Ljubljana Arena Stozice'de oynanmıştı. Öte yandan Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ve Bursaspor İnfo Yatırım da İsrail takımlarıyla Türkiye'de yapması gereken maçları Bosna Hersek'te yapmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler