Beşiktaş maçı sonrası şok! Burak Yılmaz, canlı yayında istifa etti

30.09.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 23:18

Süper Lig'in 7. haftasının kapanış maçında Beşiktaş'a 3-0 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz istifa ettiğini açıkladı. Detaylar...

Beşiktaş maçı sonrası şok! Burak Yılmaz, canlı yayında istifa etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 7. hafta kapanış maçında Beşiktaş'a kendi sahasında 3-0 mağlup olan Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, canlı yayında istifa ettiğini duyurdu. Detaylar...

Burak Yılmaz istifa etti

Beşiktaş'a kendi sahasında 3-0 mağlup olan Kayserispor'da Burak Yılmaz istifa ettiğini açıkladı.

Burak Yılmaz'ın Kayserispor kariyeri

Kayserispor başında 21 maçta görev alan Burak Yılmaz bu maçlarda 3 galibiyet alırlen 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Burak Yılmaz istifayı duyurdu

Beşiktaş maçından sonra açıklama yapan Burak Yılmaz, istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, ''Kendimle alakalı bir şey söylemem lazım. Kayserispor şehrine, Kayseri camiasına teşekkür ediyorum. Çünkü geçen sene beni buraya getirdiler, bu şerefli görevi bana layık gördüler. Ben de şerefli görevi aslanlar gibi takımımızı kümede tutarak alnım açık, başım dik bir şekilde yerine getirdim. Sezon başında transfer cezamız vardı. Ben cezamız var diye de bırakıp gitmeyeceğim diye de bir açıklama yaptım. Ve asla da bunu bir kere sorun etmedim. 18-19 yaşındaki çocuklarla da çıktık, başarılı olduk. Bunlar futbol. Ama bir değişiklik lazım, kan değişikliği lazım. Çünkü her şeyi denedik.'' ifadelerini kullandı.

''Uyku uyumadık, tesiste kaldık, oyun planını değiştirdik''

Açıklamasına devam eden Yılmaz, ''Uyku uyumadık, tesiste kaldık, oyun planını değiştirdik, baskıyı değiştirdik vs bir tane bir şey kaldı benim gitmem. Bu şehri çok sevdiğim için bugün bırakma kararı aldım. Her şeyi yaptık bir tek hoca değişikliği kaldı. Belki hoca değişirse oyuncularım canlanır ve kan değişikliğiyle bu şehre böyle faydamız olacağından düşünerek bugün bırakma kararı aldım. Şehre teşekkür ediyorum. Sayın başkanıma, yönetim kuruluma, bakanıma, vekilime teşekkür ediyorum. Onları mutlu edemedik. Bir kan değişikliği gerekiyordu ve bu kararı almam gerekti. Ben transfer cezası var diye değil kesinlikle o yüzden gitmiyorum, kan değişikliğinin şehre iyi geleceğini düşünüyorum.'' dedi.

''Tüm Kayseri'ye teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun''

Kayseri halkından helallik isteyen Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

''Tüm Kayseri'ye teşekkür ederim. Hakkım varsa helal olsun, onların hakkı çok büyük üzerimde. Helal etsinler. Oyuncularıma çok teşekkür ederim. Baran bugün bir hata yaptı golü yedik. 18-19 yaşında pırlanta gibi onun gözlerinden öpüyorum. Aslan gibi dik duracak böyle devam edecek. Teknik direktörlük işine soyundum, baş koydum. Allah izin verirse kendimizi geliştirerek gereğini yapacağımızı düşünüyorum. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Onları da kırdık. Kayserispor'a teşekkür ediyorum. İnşallah bensiz deneyecekler. Tesiste çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1 senedir ekibimle burada kalıyorum. Herkes için hayırlı olsun. Kayserispor bundan sonra daha güçlü olacaktır. Benden sonra gelecek hocayla çok iyi yerlere geleceklerdir."

Senin için hazırladığımız haberler