Beşiktaş - Ankaragücü maçında deplasman seyircisi alınmayacak

Eren Tuncay
01.03.2023 - 13:49 | Son Güncellenme: 01.03.2023 - 14:24

Son dakika haberleri. İstanbul İl Güvenlik Kurulu kararıyla, Beşiktaş-Ankaragücü maçına Ankaragücü seyircisi alınmayacak. İşte Beşiktaş'ın açıklaması.

Beşiktaş - Ankaragücü maçında deplasman seyircisi alınmayacak

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş - Ankaragücü maçıyla ilgili karar çıktı. Ankaragücü deplasman taraftarı maça alınmayacak.

Beşiktaş'tan açıklama geldi

Beşiktaş - Ankaragücü maçına İstanbul İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince Ankaragücü taraftarları alınmayacak. Siyah-beyazlı kulüp, "Ankaragücü karşılaşmasında Misafir tribünü, rakip takım taraftarı için satışa kapalı olup Misafir tribünü koltukları Beşiktaş taraftarı için satışa sunulacaktır." açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe taraftarına da yasak geldi

Geçtiğimiz günlerde aynı deplasman yasağı Fenerbahçe taraftarlına gelmişti. Hafta sonunda Kayserispor deplasmanına gidecek olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarların stadyuma alınması, Kayseri İl Güvenlik Kurulu tarafından yasaklanmıştı.

İlgini Çekebilir
Cumhurbaşkanı, yasak getirenleri görevden alsın
Habere Git

"Fenerbahçe taraftarlarını ağırlayamamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz"

Kayserispor konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizlere ulaşan ve oynanacak futbol maçına; futbol doğasına uygun olmayan, özel anlamlar yükleyen, kötü niyetli yaklaşımlarla alakalı bilgi ve güvenlik sorunu teşkil edebilecek mesajlar, bizi Kayseri İl Spor Güvenlik Kuruluna müracaat etmeye mecbur bırakmıştır. Fenerbahçe taraftarlarını ağırlayamamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Mesele ne Fenerbahçe ne de Fenebrahçe taraftarı ile ilgilidir." demişti.

Fenerbahçe'den sert tepki

Fenerbahçe bu karara çıkarken, öte yandan bugün, "Türk futbol tarihine adalet yoksunu kara bir leke olarak geçecek kararın tebligatı tarafımıza ulaşmıştır. Kulübümüz her şeye rağmen hukukun üstünlüğüne inanarak, bu karar ile ilgili yürütmeyi durdurma başvurusu yapacaktır." açıklaması paylaştı.

Fenerbahçe - Konyaspor ve Beşiktaş - Antalyaspor maçlarında Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar "Hükümet istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunmuştu.

İlgini Çekebilir
"Hükümet istifa"dan PFDK'ya sevk yok
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler