Beşiktaş maçında Edgar'ın yerine kim oynayacak! Öne çıkan isim...

03.11.2021 - 15:02 | Son Güncellenme: 03.11.2021 - 15:14

En yakın rakibi Hatayspor önünde 4 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da Beşiktaş maçı öncesi en büyük sıkıntı kart cezalısı Edgar'ın yerine kimin forma giyeceği.

Beşiktaş maçında Edgar'ın yerine kim oynayacak! Öne çıkan isim...

AJANSSPOR HABER

Ligde geçtiğimiz hafta 2-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçında Portekizli stoperi Edgar Ie'nin gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesiyle, Beşiktaş maçına yeni bir savunma ikilisiyle çıkmak zorunda kalacak.

Abdullah Avcı'nın zor kararı

Savunmanın sağında Peres'in sakatlığı nedeniyle son iki maçta Dorukhan'a şans veren Abdullah Avcı, sol bekte İsmail'in formsuzluğu nedeniyle Trondsen ve Denswill'i görenlendirmişti. Tecrübeli teknik adam zorlu maçta Edgar'ın cezası nedeniyle stoper ikilisinde de değişikliğe gitmek zorunda kalacak.

Hüseyin Türkmen öne çıkıyor

Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında Vitor Hugo'nun partneri olarak Hüseyin Türkmen, Ahmetcan Kaplan ve Denswill'den birine forma verecek.

Bu üç isim içerisinde öne çıkan isim olarak Hüseyin Türkmen görünüyor.

Denswil'in Hugo gibi sol bek olması ve bu durumun iki futbolcunun savunmadaki yerleşimi ve oyun kurmalarında sorun yaratacağı düşüncesi Hollandalı oyuncuyu ikinci plana itiyor.

Ahmetcan'ın tecrübesi eksik

Ahmetcan Kaplan'ın ise Kayserispor maçında 90 dakika ve Kayserispor maçında aldığı kısa süre haricinde maç tecrübesi bulunmaması, ayrıca hiç büyük maç atmosferi yaşamamış olmaması nedeniyle kulübede oturması bekleniyor. 

Hüseyin Türkmen'in hız ve oyun stili olarak Edgar olan benzerliği ile Hugo ile daha iyi bir ikili olacak olması Abdullah Avcı'nın 23 yaşındaki futbolcuyu tercih etmesinde önemli olacağı ifade ediliyor.    

Senin için hazırladığımız haberler