Beşiktaş Mandzukic'i beklerken rotayı Rusya'ya çevirdi

08.01.2021 - 23:47 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 23:52

Mario Mandzukic transferindeki gelişmeler beklenirken, Beşiktaş cephesinden yeni isimler gündeme geliyor. Arjantin basınından yeni bir transfer iddiası geldi. İddia'da yer alan isim, CSKA Moskova'dan...

Beşiktaş Mandzukic'i beklerken rotayı Rusya'ya çevirdi

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Siyah-Beyazlılar için Arjantin basınından yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fotomaç’ın derlediği habere göre, Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova’nın Arjantinli oyuncusu Adolfo Gaich, menajeri tarafından Beşiktaş’a önerildi.

Arjantin takımlarından Boca Juniors’ın da oyuncunun peşinde olduğu iddia edilirken, futbolcunun tercihinin Avrupa’da kalmak olduğu öne sürüldü. Rusya Ligi’nde bekleneni veremeyen oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia ediliyor.

Adolfo Gaich Kimdir?

26 Şubat 1999 tarihinde Arjantin’de dünyaya gelen genç oyuncu 1.90 boyunda ve forvet mevkiinde oynuyor. Arjantin ekiplerinden San Lorenzo’nun altyapısından çıkan kule forvet geçtiğimiz yaz CSKA Moskova kulübüne 8.5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Adolfo Gaich'in İstatistikleri

Bu sezon CSKA Moskova formasıyla çıktığı 18 maçta 1 gol,1 de asist üreten Tangocu, Arjantin alt yaş milli takımlarında 20 maçta 8 gol kaydetti. Arjantin Milli Takımı ile yalnızca 1 maça çıkan Gaich, gol veya asist üretmeyi başaramadı.

Senin için hazırladığımız haberler