Galatasaray, Amir Hadziahmetovic Transferi İçin Devreye Girdi

Ali Bozkurt
30.01.2023 - 20:01 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 20:17

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Konyasporlu Amir Hadziahmetovic için Galatasaray tekrardan devreye girdi. İşte detaylar...

Galatasaray, Amir Hadziahmetovic Transferi İçin Devreye Girdi

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, forması giyen Amir Hadziahmetovic için transfer hamleleri devam ediyor. Galatasaray ile Beşiktaş'ın istediği orta saha oyuncusu için Konyaspor'un istediği ücrette belli oldu. Detaylar...

Galatasaray tekrar görüştü

Galatasaraylı yetkililer, Konyaspor Başkan Yardımcısı Süleyman Oğuz ile görüştü. Galatasaray'ın teklifi daha sıcak. 

Amir ayrılmak istedi

Amir Hadziahmetovic ise Yeşil-Beyazlı ekipten ayrılmak istediğini iletti. Başarılı orta saha oyuncusu, kulüp yöneticilerine ''Ben ayrılmak istiyorum'' dediği ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Galatasaraylı oyuncu takımla vedalaştı
Habere Git

Konyaspor'un isteği belli oldu

Konyaspor'un Amir Hadziahmetovic transferinden beklediği ücret ise belli oldu. Yeşil-Beyazlı ekip başarılı oyuncu için 5 milyon Euro üzerinde bonservis ve artı sonraki satışından yüzde 15 pay istiyor.

Beşiktaş masaya oturdu

Gelen bazı iddialara göre ise Beşiktaş 6 numaraya Hadziahmetovic için Konyaspor’la yeniden masaya oturdu. Bu sefer iki tarafın da transfere daha çözüm odaklı yaklaştığı öğrenidi. Ardaki farkın azaldığını ifade edildi.

26 gole katkı sağladı

Süper Lig'de bu zamana kadar 169 karşılaşmada forma giyen Amir Hadziahmetovic, 12 gol atarken 14 asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı orta saha oyuncusu Premijer Liga da ise 36 karşılaşmada forma giyme şansı elde etti. Bu maçlarda ise 3 gol 2 asist yaptı.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler