Beşiktaş, Mensah'ı açıkladı; G.Saray'a gönderme yaptı

17.08.2020 - 16:41 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 16:45

Son dakika Beşiktaş haberleri... Siyah-beyazlılar, Kayserispor'dan transfer ettiği Bernard Mensah ile resmi sözleşmeyi imzaladı ve transferi Galatasaray'a gönderme yaparak sosyal medya hesaplarından açıkladı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş, Mensah'ı açıkladı; G.Saray'a gönderme yaptı

Yeni sezon öncesi transferde aktif olan Beşiktaş, Kayserispor'dan transfer ettiği Bernard Mensah ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

Dün gelmişti

Siyah-beyazlı taraftarların beklediği Mensah, dün akşam saatlarinde İstanbul'a gelmişti.

26 yaşındaki Ganalı futbolcuyla ise bugün resmi sözleşme imzalandı.

Beşiktaş'tan 19:05 vurgusu

Galatasaray'ın da transfer etmek istediği Bernard Mensah'ın Beşiktaş'ı seçmesiyle siyah-beyazlı kulüp, Bernard Mensah transferini saat 19:05'te açıklayarak sarı-kırmızılılara gönderme yaptı.

"Benim evim otoyola bakmamalı..."

Beşiktaş, İngilizce hesabından açıkladığı transferde, Mensah'ın ev temalı bir konuşmasını yayınladı. Burada da Galatasaray'a gönderme yapan siyah-beyazlılar, Mensah'a, "Evin camından dışarı baktığımda bir otoyol görmek bana göre değildi. Benim evim deniz kenarında olmalıydı." cümlesini söyletti.

Beşiktaş'ın açıklaması

Beşiktaş, resmi internet sitesinde transferi şu ifadelerle açıkladı:

"Kulübümüz, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında, Hes Kablo Kayserispor kulübünden transfer ettiği Ganalı orta saha futbolcusu Bernard Mensah ile sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Bernard Mensah’a hoş geldin der, başarılar dileriz."

Sergen Yalçın'la buluştu

Yeni transfer Bernard Mensah, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile buluştu. İkili yan yana poz verirken, siyah-beyazlıların sosyal medya hesabı bu anları, "Onun evi boğaz manzaralı" notuyla paylaştı.

"Böyle bir yerde olmak hayalimdi"

Beşiktaş ile çıktığı ilk antrenman sonunda açıklamalarda bulunan Mensah, "Beşiktaş gibi bir kulübün parçası olmak gurur verici. Böyle bir yerde olmak hayalimdi. Bana gösterilen ilgi ve destek, doğru yerde olduğumu gösteriyor. Tesisler mükemmel. İlk gözlemim bu oldu. Takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı, iletişimleri çok güzel. Atiba gibi bana yardımcı olan bir sürü oyuncu var burada.

Hayalimiz Şampiyonlar Ligi eleme maçını kazanmak. Her futbolcunun hayalidir Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Beşiktaş taraftarı çok özel, her şeyin en iyisini hak ediyorlar. Ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini yaparak onları memnun etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler