Beşiktaş mı, Trabzonspor mu? Hami Mandıralı değerlendirdi!

13.12.2018 - 16:27 | Son Güncellenme: 13.12.2018 - 19:27

Beşiktaş mı, Trabzonspor mu? Hami Mandıralı değerlendirdi!

Spor Toto Süper Lig’in 16.haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak zorlu maçı bordo-mavililerin eski teknik direktörü Hami Mandıralı değerlendirdi. Mandıralı, Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Rodallega ile ilgili de konuştu.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hami Mandıralı’nın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Keyifli ve güçlü bir maç olacak"

Trabzonspor son 3 haftadır müthiş oynuyor. Camia, oyuncular mutlu. Maç kazandıkça havaya giren bir Trabzonspor var. Oyuncu grubu da keyif alıyor. Beşiktaş da ülkemizin önemli takımları arasında geliyor. Beşiktaş’ın da futbolu dönem dönem keyif veriyor. Trabzonspor’un kazanması gerekiyor. Keyifli ve güçlü bir maç olacağını düşünüyorum.

Şenol Güneş'in mi, Ünal Karaman'ın mı eli daha güçlü?

Şenol Güneş ve Ünal Karaman aynı camia için ter döktü. Şimdi rakipler. İki takımın da maçı kazanabilecek silahları var. Beşiktaş’ın da kendi sahasında olağanüstü bir taraftarı var. Koruyan, sahiplenen bir taraftarı var. Trabzonspor da formda. Konya maçının ikinci yarısında “Küçük Adam” diyorum ama yüreği büyük olan Abdülkadir, zeka ve becerisiyle takım arkadaşlarını harekete geçirdi. Bu bir artıydı. Keyifli bir maç olacak. Ben, Trabzonspor’un kazanmasını arzu ediyorum.

Hami Mandıralı, Beşiktaş'a attığı hangi golü unutamıyor?

Unutamadığım maç var. Tabi ki çok klas maçlar oynadık. Beşiktaş-Trabzonspor maçları keyiflidir. Cezamız sebebiyle Samsun’da oynadığımız bir kupa maçı vardı. 1-1’di maç ve 87.dakikada frikik olmuştu. Hocaya, “Beni dışarı al diye işaret” etmiştim. Daha sonra frikik oldu. “Hocam ben frikiği atayım, daha sonra beni dışarı al” demiştim. Golü attıktan sonra kupayı kazanmıştık. O maçı unutamam. Camia ve benim adıma dönemli bir maçtı.

"İnsanlar birbirlerini kırmamalı, mücadele ile örnek olmalı"

Beşiktaş güçlü bir takım. Hocası ve oyuncuları kaliteli. Beşiktaş da sıkıntı yaşıyor ama bu dönemseldir. Güzel ve keyifli bir maç olacaktır. Ama insanlar birbirini kırmamalı. Futbolcular da saha içindeki mücadeleyle insanlara örnek olsun. Bizler de futbolsever olarak keyif alalım.

Trabzonspor bu sene şampiyon olabilir mi?

Ünal Karaman, şampiyon yapmadan gitmem diyorsa, takımına güveniyor demektir. Keşke şampiyon olsa da biz de alkışlasak. En azından benim yüreğim böyle söylüyor. Trabzonspor’un hocalarını her zaman aramış ve destek olmuşumdur. Neden şampiyon olunmasın? Camia şu an keyifli. Bu işleri tabi ki sabra ve zamana bırakmak gerek. Onun için de camianın çok sabırlı olması lazım. Trabzonspor 1-2 transfer yapabilirse daha da güçlenebilir.

Burak ve Onur Kıvrak yorumu

Trabzonspor’da ben de hocalık yaptım. Herkes gelip gider, aslolan camia ve takımdır. Yönetim, Burak ve Onur ile ilgili böyle bir karar almıştır. Bu konuda ne olur bilemem. Ama yönetim bir karar verdi. Arkasından da sonuçlar geldi. Çok fazla konuşmamak daha doğru. Rodallega da çok kaliteli bir oyuncu. Gidecek mi, kalacak mı? Bilemem. Fakat; Rodallega Trabzonspor’da süre aldığı zaman hakkını vermeye çalışan bir oyuncu.

Senin için hazırladığımız haberler