Beşiktaş, Milan'ın sol bekini transfer etmek istiyor

30.05.2021 - 23:38 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 01:23

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş, Milan forması giyen Diego Laxalt'ı transfer etmek istiyor. Peki Laxalt'ın bonservisi ne kadar? Porto da devrede...

Beşiktaş, Milan'ın sol bekini transfer etmek istiyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Sezonu çift kupa ile tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi'nde alternatifli bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Kartal, 28 yaşındaki sol bek Diego Laxalt’ı transfer etmek istiyor.

 

Beşiktaş, Milan'a Laxalt için transfer teklifi yapacak

Di Marzio’nun haberine göre, Celtic, gelecek sezon Laxalt ile devam etmeyecek Siyah - beyazlılar geçen sezonu kiralık olarak Celtic’de geçiren ama bonservisi Milan’da bulunan Diego Laxalt için önümüzdeki günlerde İtalyan ekibine resmi teklif yapacak. 

 

Porto da Laxalt’ı transfer etmek istiyor

Öte yandan, haberde Portekiz temsilcisi Porto’nun da Diego Laxalt’ı transfer etmek istediği kaydedildi. Porto, Uruguaylı sol bekin şartları için Milan ile görüşürken, önümüzdeki günlerde resmi teklifini de iletecek. 

 

Laxalt’ın bonservis bedeli ne kadar?

Milan’ın 2018 yılında Genoa’dan 19 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Diego Laxalt, Torino ve Celtic’de kiralık olarak forma giydi. Laxalt’ın Milan ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Uruguaylı oyuncunun bonservis bedeli Transfermarkt verilerine göre 4 milyon Euro. 

 

Diego Laxalt’ın geçen sezonki performansı

28 yaşındaki sol bek Laxalt, geçen sezon Celtic forması ile 26 maçta forma giydi. Laxat bu maçlarda 1 gol atarken asist yapma başarısı gösteremedi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler