Beşiktaş, Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Orhan Gülek
15.08.2021 - 13:10 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 21:12

Son dakika transfer haberleri... Başakşehir, Mert Günok'la yolların ayrıldığını duyurdu. Beşiktaş 3 yıllık sözleşme imzaladığı milli kaleciyi açıkladı.

Beşiktaş, Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta bir transfer daha resmiyet kazandı. Önce Medipol Başakşehir Kulübü, kalecisi Mert Günok ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Ardından Beşiktaş, saat 19.03'te milli kalecinin transferini resmen açıkladı. 

 Medipol Başakşehir Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Başakşehir ailesinin unutulmazları arasına adını yazdırmıştır"

"Turuncu-lacivertli formamız altında 2017 yılından bu yana özveriyle görev yapan ve takımımıza önemli katkılarda bulunan Mert Günok kulübümüzden ayrılmıştır. Kulübümüzde gösterdiği üst düzey performansla A Milli Takımımız’ın da 1. kalecisi olan tecrübeli kaleci, 2019-2020 sezonundaki performansıyla da tarihi şampiyonluğumuzda önemli pay sahibi olarak Başakşehir ailesinin unutulmazları arasına adını yazdırmıştır. 

Mert Günok’a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

Sergen Yalçın: "Bizde herkes oynar” 

Siyah-beyazlı kulübün bugün saat 19.03'te transferi açıklaması beklenirken, teknik direktör Sergen Yalçın, milli kaleci ile ilgili olarak, “Mert Günok değerli bir kaleci. Türk olması da önemli, yabancı olsa almazdık. Mert veya Ersin, kalede kimin olduğu fark etmez. Bizde herkes oynar” demişti.

Beşiktaş'ta Mert Günok, yedinci transfer oldu

Beşiktaş'ta Mert Günok ile birlikte Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Alex Teixeira’dan sonra yedinci transfer oldu.

Mert Günok'un kariyeri

F.Bahçe ve Bursa’da forma giydikten sonra 2017’de Başakşehir’e gelen Mert Günok, geçen sezon 29 resmi maça çıkarken, 50 gol yedi. 1.96 metre boyundaki file bekçisi, 6 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

İlgini Çekebilir
Halı sahada keşfedildi, önce Kanarya, şimdi Kartal oldu
Habere Git

Mert Günok 3 yıllık anlaşmayı imzaladı

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan habere göre; milli file bekçisi Mert Günok ile anlaşmaya varan ve geçtiğimiz hafta da Başakşehir ile el sıkışan Beşiktaş, tecrübeli kaleciye kavuşuyor. Sağlık kontrolünden geçen milli file bekçisi 3 yıllık anlaşma imzalandı.

Beşiktaş'ta Mert Günok transferi bitti. Bir süredir Başakşehir ile bu oyuncu için görüşme halinde olan ve anlaşmaya varan siyah-beyazlılar, Mert Günok'u sağlık kontrolünden geçirdi ve 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

1 milyon 250 bin Euro

Başakşehir kulübü de Mert Günok ile yolların ayırıldığını duyurdu. Bonservis bedeli olarak 1 milyon 250 bin Euro'ya el sıkışılırken, Mert Günok ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bu hafta içinde takımla birlikte antrenmanlara başlayacak olan milli file bekçisinin, form durumuna göre Gaziantep FK deplasmanında maç kadrosunda olması bekleniyor.

İstanbul ekibiyle yollarını ayıran ve Beşiktaş ile anlaşan Mert Günok, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. 

"Kalbimde yeriniz her zaman ayrı olacak"

Mesajında, "Formasıyla şampiyonluk yaşadığım, futbolun en büyük sahnesi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıktığım Başakşehir Futbol Kulübü ile bugün itibarı ile yollarımız ayrılıyor. Tarihte her zaman yerini alacak olan kulübün ilk şampiyonluğunda pay sahibi olduğum için ayrıca gururluyum. Ama her güzel hikayenin bir sonu vardır. 

Başka Başkanımız ve Başakşehir FK yönetimi olmak üzere, kulüpte geçirdiğim dört yıl boyunca desteklerini asla benden esirgemeyen tüm takım arkadaşlarıma, çalıştığım bütün teknik direktörlere ve yardımcılarına, kulüp çalışanlarına, sağlık ekibine ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Kalbimde yeriniz her zaman ayrı olacak" ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş'tan 'Kale Duvar' paylaşımı

Siyah-beyazlılar ise Mert Günok transferini, "Beşiktaş'a hoş geldin" mesajı taşıyan #KaleDuvar etiketli bir video ile duyurdu. 

Senin için hazırladığımız haberler