'Beşiktaş, Nainggolan'a cazip bir teklif sundu...'

09.08.2021 - 00:27 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 00:33

Son dakika transfer haberleri... Çizme basınında Radja Nainggolan'ın Beşiktaş'a transferine ilişkin dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

'Beşiktaş, Nainggolan'a cazip bir teklif sundu...'

AJANSSPOR - HABER

 

Gelecek yıl 3 kulvarda birden mücadele etmeye hazırlanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Son olarak, Alex Teixeira'yla anlaşmaya varan siyah-beyazlılar; Radja Nainggolan transferini sonuçlandırmak için yoğun mesai harcıyor. İtalya basınında Endonezya asıllı futbolcunun Beşiktaş'a gidebileceğine dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

"Cagliari öncelikli durumda..."

Sport Italia'dan Alfredo Pedulla, Radja Nainggolan'ın geleceğine ilişkin: "Nainggolan şüphesiz ki Cagliari'ye dönmek istiyor. Ancak bunun için Cagliari'nin Inter'le masaya oturması lazım. Beşiktaş'la ilgili çok şey konuşuluyor ve bunlar doğru. Beşiktaş, oyuncuya cazip bir teklif sundu. Menajeriyle temasa geçtiler. Yine de öncelik Cagliari'de. Şu an için İstanbul'dan gelen teklifi bekletiyor" diye konuştu.

Radja Nainggolan'ın istatistikleri

Haftalardır Beşiktaş'la anılan Radja Nainggolan, önceki sezon Cagliari formasıyla ligde 22 maça çıkarken 1 kez fileleri havalandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler