Beşiktaş, Nazım Sangare anlaşmasından caydı

08.09.2020 - 16:32 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 16:41

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Antalyaspor'da forma giyen Nazım Sangare’nin Beşiktaş’a transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşandı. Nazım Sangare Beşiktaş'a transfer olacak mı? İşte transferin detayları...

Beşiktaş, Nazım Sangare anlaşmasından caydı

Salim MANAV - ÖZEL

Sağ bek arayışı içinde olan Beşiktaş, Nazım Sangare için Antalyaspor ile önce el sıkıştı daha sonra yaptığı tekliften geri adım attı.

Beşiktaş'a olumlu cevap

Antalyaspor Kulübü idarecileri, kırmızı-beyazlı kulüpte olduğu gibi geriye dönük büyük bir borç sıkıntısı olan Beşiktaş’ın, Nazım Sangare isteğine olumlu cevap verdi.

Antalyaspor'dan indirim

Sözleşmesinde 3 milyon 750 bin Euro'luk çıkış opsiyonu bulunan 26 yaşındaki oyuncu için Antalyaspor; göreve yeni başlayan Beşiktaş yönetimi ile iyi ilişkiler içerisinde olmak ve siyah beyazlı kulübe içinde bulunduğu zor şartlarda yardımda bulunmak için ciddi indirim yaptı.

2 milyon Euro'ya el sıkışıldı

Antalyaspor ile Beşiktaş 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşırken, iki kulübün anlaşmasından sonra Beşiktaş, milli sağ bekin temsilcileri ile görüşmeler yaptı.

Beşiktaş'tan geri adım

Beşiktaş, Nazım Sangare transferinde sona gelmişken sürpriz bir istekte bulundu.

Kartal, Antalyaspor ile daha önce 2 milyon Euro'ya el sıkışmasına rağmen bu parayı ödeyemeyeceğini belirterek yeni anlaşma şartları sundu. Antalyaspor ise daha fazla indirim yapmayacağını, ayrıca takas olarak teklif edilen sporcuları da sözleşme maliyetlerinden dolayı kabul etmeyeceğini bildirdi

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler