Beşiktaş, N'Skala için Alanya'dan özür diledi

21.07.2020 - 18:19 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 18:36

Son dakika transfer haberi... Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ileri sürülen Anastasios Bakasetas hakkında açıklama yaptı.

 Beşiktaş, N'Skala için Alanya'dan özür diledi

AJANSSPOR - HABER

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüp gündemi değerlendirmek için Alanya Ticaret Sanayi Odası (ALTSO) meclis toplasına katılırken, adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Anastasios Bakasetas ve Beşiktaş ile anılan N'Sakala ile ilgili konuştu.

Çavuşoğlu Yunan 10 numara ile ilgilenen takımlar olduğunu söyleyerek, "Bugün Bakasetas'a teklif olabilir, gözde futbolcu. Onunla ilgilenen takımlar da var. Futbolun içinde de ticaret var. İstediğimiz rakamlar olursa tabii ki her futbolcuyu satabiliriz" dedi.

Hasan Çavuşoğlu, transferi kupa finalinin sonrasına bıraktıklarını ifade ederek, "Bakasetas gibi 2- 3 oyuncumuza teklif gelir diye düşünüyoruz. Kupa maçını bir atlatalım, kupa maçından önce transfer konuşmak doğru değil; alırsın ama satış konusunda konuşmayalım. Futbolcuların da kafası şu anda transferde değil sadece kupada. Kimse transfer konuşmuyor. Papiss Cisse'nin de sözleşmesi bitiyor ama kupayı alırsak bazı şeylerin değişeceğini düşünüyorum" diye görüş bildirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray istiyor

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için yarış halinde olduğu iddia ediliyor. 

Son iddiaya göre, sarı kırmızılılar Belhanda'nın yerine Bakasetas'ı düşünüyor ve teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda girişimlerini sürdürüyor.

Menajeri teklifleri açıklamıştı

Öte yandan Bakasetas’ın menajeri Eros Dimitriadis, daha önce yaptığı açıklamada, "Size tek söyleyebileceğim şey onunla iki İtalyan takımının ilgilendiği. Ayrıca diğer Avrupa liglerinden de talipleri var. Onun 5 milyon Euro'ya satılabileceğini düşünüyorum. Ama bunları resmi teklifler geldiği zamanda konuşmak daha uygun. Bakasetas, dünyanın en iyi liglerinden biri olan İtalya Serie A’da oynamaya sıcak bakıyor" demişti.

"Önemli bir yönetici özür diledi"

N'Skala ile ilgili kendisini önemli bir yöneticinin aradığını ve özür dilediğini açıklayan Çavuşoğlu, "Futbolcuyla biz anlaşma aşamasına geldik, istediği rakamı da verdik ama büyük takımlar kancayı da atınca herkes büyük takıma gitmek istiyor. Girişimlerden dolayı önemli bir yönetici beni aradı yaptıklarından dolayı özür diledi. Özür mesajını aldık" diye sözlerini tamamladı. 

Çavuşoğlu'ndan özür dileyen yöneticinin, N'Sakala'yı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ta bir yönetici olduğu öğrenildi.

Bakasetas kaç gol attı?

Sezon başında AEK'dan transfer edilen ve Alanyaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulununan Bakasetas, 41 resmi maçta 13 gol atarken, 7 de asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler