Beşiktaş Ozan Tufan'ı transfer mi ediyor? Hull City'den ilk açıklama

Cüneyt Muharremoğlu
30.12.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 13:27

İş insanı Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Hull City'nin teknik direktörü Liam Rosenior, Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferi konusundaki soruya yanıt verdi.

Beşiktaş Ozan Tufan'ı transfer mi ediyor? Hull City'den ilk açıklama

AJANSSPOR HABER

Championship'te oynadığı 24 maçta  topladığı 27 puanla 21. sırada yer alan ve zor günler geçiren Hull City, sezon başında Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı transfer etti. Championship takımıyla ligde 21 maça çıkan Ozan Tufan takımına 4 golle katkıda bulundu.

Şenol Güneş'e Ozan Tufan soruldu

Beşiktaş'ın oyuncuyu transfer etmek istediği biliniyor. Oyuncunun transferiyle ilgili dün 1-0 kazanılan Adana Demirspor karşılaşmasından sonra Şenol Güneş'e "Ozan Tufan sizi aradı mı?" diye soruldu.  Beşiktaş Teknik Direktörü, esprili bir şekilde "Beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Ben de okudum. Ozan'ı beğeniyorum iyi bir oyuncu" yanıtını verdi. 

Beşiktaş'ta transferler nasıl yapılıyor?

Ocak ayında kadrosunu güçlendirmek isteyen siyan beyazlılarda Şenol Güneş, ihtiyaç duyduğu mevkileri yönetime bildiriyor. Yönetim isimleri hocanın önüne koyuyor.. Olur aldıktan sonra transfer görüşmeleri Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı tarafından yürütülüyor. Transferde son kararı başkan Ahmet Nur Çebi veriyor. 

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş'ten maç sonrası transfer açıklaması! Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü...
Habere Git

Hull City'den Ozan Tufan açıklaması

Türkiye'de Ozan Tufan transferi haberlerinin çıkması Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'a da soruldu. Birmingham City karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Rosenior, "Bana gelen veya benim duyduğum bir şey yok. Spekülasyonlar olabilir ancak iyi bir teklif gelirse, bana bilgi verileceğinden eminim" dedi.

Ozan Tufan'ı oynatan teknik direktör: Şenol Güneş

Şenol Güneş, Bursaspor'dayken Ozan Tufan'ı altyapıdan alarak takıma koymuş ve Milli Takım'a kadar yükselmesini sağlamıştı. 2015 yazında Şenol Güneş Beşiktaş'a Ozan tufan Fenerbahçe'ye gitti.

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı iki kez kadro dışı bıraktı

Fenerbahçe'de kaptanlığa kadanryükselmesine karşın Ozan Tufan bir türlü istenen başarıyı yakalayamadı. Sarı lacivertliler 27 yaşındaki oyuncuyu iki kez kadro dışı bıraktı.

İlgini Çekebilir
Böyle bir şey olabilir mi! Ozan Tufan'a soruşturma
Habere Git

Acun Ilıcalı ikna etti, Ozan Tufan Hull City'ye geldi

Bu sezonun başında Fenerbahçe'den kadro dışı bırakıldıktan sonra Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, hem Ozan Tufan hem Fenerbahçe ile anlaşarak transferi bitirdi. Milli Futbolcu, İngiliz takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Referansı Fatih Terim ve Sergen Yalçın

Acun Ilıcalı, Ozun Tufan transferinde Fatih Terim ve Sergen Yalçın'ın düşüncelerinin etkili olduğunu söylemişti. Ilıcalı şöyle konuşmuştu: "Ozan'la anlaştıktan sonra Fatih hocama sordum. 1 dakika düşünme dedi... Sergen Yalçın'la beraberdik, ona sordum. Kendi mevkisinde Türkiye'nin en iyisi dedi. Emre Belözoğlu'na sordum, müthiş bir potansiyel dedi."

Senin için hazırladığımız haberler