Beşiktaş, Dodi Lukebakio'yu Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

Ali Bozkurt
22.07.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 10:50

Nathan Redmond'un takımdan ayrılmasından sonra yerine transfer arayışına giren Beşiktaş, gündemine Hertha Berlin forması giyen Dodi Lukebakio'yu aldı. Detaylar...

Beşiktaş, Dodi Lukebakio'yu Transfer Etmek İçin Hamle Yaptı

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını hızlandırmaya başlayan Beşiktaş, hücum bölgesine yeni isimler katmak için araştırmalara devam ederken Alman basınından yeni bir isim gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar, Dodi Lukebakio'yu kadrosuna katmak için teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Dodi Lukebakio'yu istedi

Alman basını, Siyah-Beyazlılar’ın teklif yaptığı futbolcuyu yazdı! Kicker’ın haberine göre Kartal, Hertha Berlin’in Belçikalı kanat oyuncusu Dodi Lukebakio için girişimlerde bulundu.

Bonservis teklifi belli oldu

Haberde Beşiktaş’ın 25 yaşındaki futbolcu için Hertha’ya 3.5 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif ettiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, dünya yıldızı golcüyü getiriyor!
Habere Git

David Okereke için geri sayım

Fanatik'te yer alan habere göre, Transferde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, David Okereke'yi kadrosuna katmak için Cremonese ile pazarlıklarını sürdürüyor.

David Okereke karar bekliyor

Oyuncu cephesinin ise transfere sıcak baktığı ve Siyah-Beyazlılar'dan gelecek haberi beklediği bildirildi. Beşiktaş ise kararını henüz vermediği ve oyuncuya kısa süre içinde cevap vereceği iddia edildi.

Nijeryalı forvet için Cremonese'ye 3 milyon Euro öneren Kartal, bu rakamı az bulan İtalyan kulübünden talep ettiği rakamı düşürmesini istedi. Beşiktaş'ın 4 milyon Euro gibi bir rakama bu transferi tamamlamak istediği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler