Beşiktaş, Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti! TFF...

18.11.2022 - 08:13 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 11:28

Transfer Haberleri: Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, kadroda düşünülmeyen oyuncusu Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti. Siyah-Beyazlılar, TFF'ye bildirdi. Detaylar...

Beşiktaş, Tyler Boyd'un sözleşmesini feshetti! TFF...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, 2019-2020 sezonunda Vitoria Guimares’ten kadrosuna kattığı Tyler Boyd, Ankaragücü'nde gösterdiği performansı bir türlü ulaşamaması sonrası takım kadrosuna almadı. Siyah-Beyazlılar, TFF'ye 27 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırdığını bildirdi. Detaylar...

2019-2020 sezonunda Vitoria Guimares’ten 2.4 milyon euro bonservisle transfer edilen Tyler Boyd,  Demir Grup Sivasspor, sonrasında ise Çaykur Rizespor’a kiralık gönderilmişti. ABD’li kanat oyuncusu bu sezon takıma dönse de Siyah-Beyazlı forma ile sadece bir maçta 45 dakika görev alabildi. Sezon sonunda sözleşmesi sonra erecek olan 27 yaşındaki oyuncu, A takım kadrosuna alınmadı. Beşiktaş, kanat oyuncusuyla yollarını ayırdığını TFF'ye bildirdi.

KAP açıklaması gelmedi

Beşiktaş'ın Türkiye Futbol Federasyonu üzerinden Tyler Boyd'un fesih işlemlerini gerçekleştirdiği görüldü. Resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından deneyimli oyuncunun fesih işlemi 4 Kasım tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirildi. Bu işlem, TFF’nin internet sitesine de yansıdı. Ancak Beşiktaş Kulübü fesih işlemiyle ilgili KAP’a henüz bir bildirim göndermedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Weghorts şoku! Geri gidebilir
Habere Git

FIFA'ya gidebilir

Skorer'de yer alan habere göre, Tyler Boyd, Beşiktaş’tan ayrılsa bile futbolcunun “haklı feshi” onaylanırsa, siyah-beyazlılar, kalan tüm alacaklarını ödemek zorunda kalacak. Taraflar arasında uzlaşma olmaması durumunda 27 yaşındaki ABD’li oyuncunun FIFA’ya gidebileceği ve hukuksal süreç başlatabileceği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler