Beşiktaş - Rizespor maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu: "Verdiğim kararların arkasındayım"

03.09.2019 - 18:19 | Son Güncellenme: 03.09.2019 - 15:22

Beşiktaş - Rizespor maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu: "Verdiğim kararların arkasındayım"

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmayı yöneten hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun, Karadeniz ekibi tarafından şaşkınlıkla karşılanan ve tepki gösterilen kararlarla ilgili yorumuna AJANSSPOR ulaştı.

Yönetici Hasan Yavuz Bakır, hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile karşılaştı

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Vodafone Park’ta oynanan maçın ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile karşılaştı.

Yaşar Kemal Uğurlu, aldığı kararları savundu

Yönetici Bakır, mücadelenin hakemine beklentilerini anlattı. Yaşar Kemal Uğurlu ise verdiği kararların arkasında olduğunu savundu ve aldığı kararların nedenini Bakır’a anlattı.

Yaşar Kemal Uğurlu: “Verdiğim kararların arkasındayım”

İkili arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı. “Verdiğim kararların arkasındayım” diyen Uğurlu, görüşlerini Rizespor yöneticisi Bakır’a bildirdikten hemen sonra bulunduğu yerden ayrıldı.

Hasan Yavuz Bakır: ”Her hafta 1-2 hakemin sistem dışına itilmesini savunmuyoruz”

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Hasan Yavuz Bakır, “Her hafta 1-2 hakemin sistem dışına itilmesini savunmak olmaz. Ancak; futbolun içindeki bazı hareketler bazen bizi istemediğimiz yönlere sevk edebiliyor. Futbolun içindeki bütün paydaşların dayanışması gerek. Tabi ki karar vericilerin, daha dikkatli olması yönünde fikrimiz var” ifadelerini kullandı. (AJANSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler