Beşiktaş sağ bek transferinde mutlu sona yakın!

04.07.2018 - 11:49 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 08:49

BJK Transfer Haberleri | Sağ bekte Gökhan Gönül'e alternatif arayan Beşiktaş yönetimi, Rafael transferinde mutlu sona yakın. Alternatif isimler de hazırda bekletiliyor.

Siyah-beyazlılar, Brezilyalı sağ bek için Lyon’la yürütülen pazarlıklarda bonservis bedelini 3 milyon euronun altına çekmeyi başardı. Prensip anlaşmasına varılan Rafael’in yanı sıra İtalyan Piccini ile de görüşmeler devam ediyor.

Transferde önceliği sağ bek, 10 numara ve forvete veren Beşiktaş’ta yapılan çalışmalar çerçevesinde bitmeye en yakın bölgenin sağ bek olduğu ortaya çıktı. Orta saha ve forvet hattında yeteri kadar oyuncuya sahip olan siyah-beyazlılar, Lyon’da oynayan Rafael için ise somut adımlar atmaya devam ediyor.

Rafael’le prensip anlaşmasına varan yönetimin, Lyon ile yaptığı bonservis pazarlıklarında da mutlu sona çok yakın olduğu ifade edildi. 5 milyon euro olan bonservis bedelini 3 milyon euronun altına çekmeyi başaran siyah-beyazlıların kısa süre içinde Rafael’i resmen KAP’a bildirebileceği öğrenildi.

Opare de listede

Rafael dışında Daniel Opare ile de bir görüşme yapan ve bu oyuncuyu hazırda tutan Beşiktaş Yönetimi, sonradan gündeme giren Sporting Lizbonlu Piccini ile de yakından ilgilenmeye devam ediyor. Alternatif isimlerle temas halinde olan siyah-beyazlılar, oyuncu satmadan yeni bir transfer getirmemeye çalışacak.

Takımın bütçesini düşürdükten sonra transferleri peş peşe açıklamayı planlayan Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde bazı isimlerle yolları ayırması bekleniyor. Gözden çıkarılan oyuncuları gönderdikçe transferleri duyurmak isteyen siyah-beyazlıların her pozisyon için birçok oyuncuyla ön görüşme yaptığı bildirildi. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler