''Beşiktaş stadında maç anlatanlara ve gazetecilere baskı var''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
''Beşiktaş stadında maç anlatanlara ve gazetecilere baskı var''

Son 5 Haber

TFF ve Trendyol el sıkıştı: İsim sponsorluğu 2 yıl daha uzatıldı

Göztepe, Samsunspor'dan 18 yaşındaki golcüyü kaptı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Trabzonspor'un gündemindeki Eldor Shomurodov için açıklama

Yönetimden Victor Osimhen'e 9 numara teklifi!

Zeynep Sönmez'den Kanada Açık Turnuvası'na veda!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

''Beşiktaş stadında maç anlatanlara ve gazetecilere baskı var''
Eski hakem ve A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş - Gençlerbirliği mücadelesi sonrası flaş açıklamalar yaptı!
İşte o yorumlar:
''Beşiktaş eğer çok koşmazsa, haftaya Trabzonspor karşısında zor anlar yaşar. Koşmaları gerekiyor çünkü karşılarında ligin en çok koşan yardımlaşan takımını bulacaklar.
Talisca, baraj mesafesini çok iyi ayarlayıp ona göre vuruyor, bu adam belli sürekli frikiklere çalışıyor belli, kaleciyi çaresiz bırakıyor. Ama Quaresma gelip burnunun dibine giriyor Talisca'nın konsantrasyonunu bozuyor. Talisca bunları atacak hem de göstere göstere atacak daha da göreceksiniz.
Aboubakar şart!
Cenk Tosun, tamam bizim çocuğumuz ama bu takıma Aboubakar şart, şampiyonluğa gideceksen Aboubakar'ı kadroya alacaksın.
Beşiktaş stadında maç anlatanlara ve gazetecilere baskı var!
İki teknik direktörde sahanın kenarına kadar geldi, 4. hakem ise sürekli uyarıp 2 hocanın konsantrasyonunu bozdu. Ümit Özat, Beşiktaş yedek kulübesi ve Şenol Güneş ile ilgili yaptığı eleştirilerde haklı. Beşiktaş'ın stadı modern ve güzel stad ama basın tribünü, maç anlatma yeri çok kötü, bir yorum yapıyorsun kafana madde yağıyor. Bunu kimse söyleyemiyor Beşiktaş yöneticilerinden korkuyorlar ama ben korkmuyorum Beşiktaş bu baskıdan medet umuyor.