Beşiktaş, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı Transferinde Sona Yaklaştı

Akın Ungan
11.05.2022 - 12:20 | Son Güncellenme: 11.05.2022 - 12:45

Beşiktaş, stoper girişimlerinde sona yaklaştı. Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı ile görüşen Kara Kartal, oyuncu ile anlaşmayı tamamlamak üzere. İşte detaylar.

Beşiktaş, Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakçı Transferinde Sona Yaklaştı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Beşiktaş, gol yollarındaki etkisizliği ve rakiplerine tanıdığı kontra atak şansları nedeniyle şampiyonluk yarışından uzak kaldı. Gelecek sezonda yapacakları takviyeler ile eski performansına dönmek isteyen Siyah-Beyazlılar, stoper girişimlerinde sona yaklaştı.

Bardakçı tamam, Konyaspor'a 2 milyon

Bu sezon Konyaspor'da gösterdiği performans ile dikkat çeken stoper Abdülkerim Bardakçı, Beşiktaş'ın transfer listesine girmişti. Aylar öncesinde menajerler aracılığı ile oyuncuya teklifte bulunan Kara Kartal, Fanatik'in haberine göre oyuncuyla temsilci üzerinden el sıkıştı. Konyaspor'a ise Bardakçı için 2 milyon Euro'luk teklifte bulunuldu.

Konyaspor süre istedi

Haberde yer alan bilgilere göre Konyaspor, Beşiktaş'ın teklifini değerlendirmeye alırken, düşünmek için Siyah-Beyazlılar'dan sezon sonuna kadar zaman istedi.

Abdülkerim Bardakçı'nın kariyeri

Kariyerine Zonguldak altyapısında başlayıp, Konyaspor altyapısında devam eden 7 Eylül 1994 doğumlu Abdülkerim Bardakçı, A. Selçukluspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay gibi takımlarda da forma giydi.

İlgini Çekebilir
Sörloth transferinde son dakika! Menajeri yarın İstanbul'a geliyor
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Konyaspor ile 33 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki tecrübeli stoper, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler