Beşiktaş, Wolverhampton'dan Ayrılan Romain Saiss'e Transfer Teklifi Yaptı

31.05.2022 - 17:06 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 21:30

Stoper transferinde harekete geçen Beşiktaş, Wolverhampton ile kontratı sona eren ve bonservisi elinde olan Romain Saiss'e teklif yaptı. Romain Saiss kimdir?

Beşiktaş, Wolverhampton'dan Ayrılan Romain Saiss'e Transfer Teklifi Yaptı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Kadroya iki stoper takviyesi planlayan Beşiktaş'ta, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss gündeme geldi. Siyah-Beyazlılar, tecrübeli defans oyuncusu için girişimlere başladı.

Romain Saiss'in bonservisi elinde olmasından dolayı girişimlerde bulunan Beşiktaş, oyuncuyu Türkiye'ye gelmek için ikna etmeye çalışıyor.

İlk tercihi İngiltere

Wolverhampton'daki başarılı grafiği nedeniyle Romain Saiss'in İngiltere Premier Lig'den birçok teklif aldığı kaydedilirken, futbolcunun ilk tercihinin Ada ülkesi olduğu öğrenildi.

Romain Saiss kimdir?

26 Mart 1990 doğumlu Romain Saiss, futbola 2011 yılında Fransa'nın AS Valance takımında başladı. Clermont B, Clermont Foot, AC Le Havre, SCO Angers formaları giyen Faslı stoper, son olarak 30 Ağustos 2016 tarihinde İngiliz ekip Wolverhampton'a 4 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Ismael hedefi gösterdi! İşte Beşiktaş'ın aradığı forvet...
Habere Git

Bu sezon Wolverhampton ile 32 karşılaşmada görev alan Saiss, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Wolverhampton duyurdu

Wolverhampton, Romain Saiss'in takımdan ayrıldığını duyurdu. Kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 32 yaşındaki stopere teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler